TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardinli gençlerin iftar buluşması

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kolları, Mardinli gençleri ifarda buluşturdu. Şair-programcı Ömer Köroğlu ve Mikrop adıyla tanınan Hikmet Durmuş'un da katıldığı iftarda Filistin'e yapılan saldırılar damgasını vurdu

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2014 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardinli gençlerin iftar buluşması

ULAŞ AŞIK

İMAF Gençlik Kolları, İzmir'de faaliyet gösteren Mardin yöre derneklerinin başkanları ve Mardinli gençleri iftarda bir araya getirdi. Grand Corner Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğinde masalara İsrail'in ortak olduğu asitli içecekler konulmadı.

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve federasyon bileşeni derneklerin başkanlarının da katıldığı etkinlikte, gençler Filistin duyarlılığı taktirle karşılandı.

BURUK BİR RAMAZAN

İMAF Gençlik Kolları Genel Başkanı Murat Savcı, İslam'ın kutsal ayı Ramazan'ı buruk bir şekilde yaşadıklarını ifade ederek, “Bugün Filistin'de Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Katil İsrail'i buradan lanetliyoruz. Filistinli kardeşlerimizin kendi topraklarında özgürce yaşadığı bir yarını umut ediyoruz. İnşallah bir daha bu acıları hiçbir halk yaşamaz” dedi.

İMAF Gençlik ve Eğitim Komisyonu Üyesi Beşir Tunç da, İMAF Gençlik Kolları'nın günden güne daha güçlü bir ekiple hareket ettiğine vurgu yaparak, “Genç arkadaşlarımızın toplumsal konulardaki duyarlılığı bizi mutlu ediyor. Kendilerine güveniyoruz. İzmir'de çok başarılı projelere imza atacaklarına inanıyoruz. Bu iftar yemeğinde bizleri genç arkadaşlarımızla buluşturmaları da çok güzel bir etkinlik. Biz her zaman yanlarındayız. Her adımlarını destekleyeceğimizi söylüyoruz” diye konuştu.

UMUDUMUZ GENÇLİKTİR

İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, iftar yemeğini organize eden Murat Savcı, Beşir Tunç ve gençlik kolları ekibine teşekkür ederek, “Federasyonumuz aslında gençliğindir. Bizler bugün varız; ama yarın yerimizi gençlere teslim edeceğiz. Bu akşam da görüyorum ki, gönül rahatlığıyla zamanı geldiğinde yerimizi gençlerimize bırakabiliriz. Hepinizi teker teker duyarlılığınız ve emeğiniz için tebrik ediyorum” sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Şair Ömer Köroğlu dostluk temalı bir öykü anlattı. Mikrop Hikmet de, konuklara şiir okudu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.