TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcı ve Aksoy ailelerinin mutlu günü

İzmir Mardinliler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Murat Savcı, Naime ve Muhsin Aksoy’un kızları Nedye Aksoy ile dünya evine girdi. Buca-Gözde Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğüne kalabalık bir davetli topluluğu katıldı

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2014 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Savcı ve Aksoy ailelerinin mutlu günü

NİHAT AK

İMAF Gençlik Kolları Başkanı Murat Savcı Ziraat Bankası Operasyon Asistanı Nedye Aksoy ile hayatını birleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren düğünde konuklar gönüllerince eğlendi. Savcı’nın annesi Suat Savcı ve babası Turan Savcı konuklarla tek tek ilgilendi.

Konukların alkışları arasında salona giren Murat-Nedye çifti ilk dansını yaptı. Davetliler de daha sonra genç çifte katıldı. Kürtçe, Türkçe, Arapça şarkıların söylendiği gecede Mardin yöresinin oyunları ile coşku yükseldi. Orkestra, damat Murat Savcı’nın çok sevdiği “Ankara’nın Bağları” şarkısını çalınca genç konuklar damatla beraber pisti inletti.

Genç çift daha sonra düğün pastasını birlikte kesti. Damat Murat Savcı, düğüne katılan konuklara çok teşekkür ederek, “Sevgili eşimle beni bugün yalnız bırakmayan tüm dostlara ve Mardinli hemşerilerime teşekkür ederim. Mutluluklar paylaşıldıkça büyür. Siz burada mutluluğumuzu büyüttünüz ve biz sizinle çok güçlüyüz” dedi.

Şenköylüler Dernek Başkanı Adil Bedir de, yeğenleri Murat Savcı’nın evliliğinden dolyaı duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Sevgili kızımız Nedye ile onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu. Düğüne katılan İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, “Gençlik kolları başkanımız olarak Murat kardeşimizi her zaman takdir etti. Aktif, sorumlu bir genç olarak tanıdım kendisini. Kendisini ve eşini kutluyorum ve bir ömür boyu mutluluk diliyorum” sözlerine yer verdi. Gözde Düğün Salonu Sahibi Seyfettin Alptekin de, düğüne katılarak genç çifti yalnız bırakmadı. Düğün takı töreni ile sona erdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.