TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İncitmeyen” yardım

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kiraz’a bağlı 3 köyde yardıma muhtaç 48 aileye yardım elini uzattı. Yardımlar, belirlenen ailelerin kapılarına sessizce bırakıldı

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2014 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İncitmeyen” yardım

30 Mart 2014’den sonra Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına giren Kiraz’da sosyal yardım çalışmaları kapsamında dar gelirli vatandaşlara ev eşyası, giysi ve gıda desteği yapıldı. İlçeye bağlı Arkacılar, Saçlı ve Emenler köylerinde zor şartlarda yaşamını sürdürdüğü tespit edilen 48 aileye yardım yapıldı. Çek-yat, halı, ocak, yatak ve nevresim takımları, tüplü soba gibi ev eşyaları, giysi ve ayakkabı, çocuklar için oyuncak gibi malzemelerden oluşan yardım paketleri ile birlikte, ailelere dayanıklı gıdaların yer aldığı koliler de teslim edildi. Yardım kapsamında, hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne teslim ettiği mobilya ve elektrikli ev eşyaları da dağıtıldı. Yardımlar, belirlenen ailelerin kapılarına sessizce bırakıldı.

GURUR KIRMAYAN YARDIMLAR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da, yardım çalışmalarını gözlemlemek ve bölgedeki kadınlarla yüz yüze görüşerek ihtiyaçlarını tespit etmek için Kiraz’a gitti. Bu tarz çalışmaların yardım alanları teşhir etmeden ve kimsenin gururunu incitmeden yapılması gerektiğine dikkat çeken Dr. Türkegül Kocaoğlu, “Özellikle Kiraz ve civarındaki köylerde son derece yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız yaşıyor. Onlarla tanışmaktan çok mutluyum. Birlikte dayanışma içinde birçok şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.