TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza yapan aracı mezarlık duvarı kurtardı

Yatağan-Milas karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birisi yol kenarındaki mezarlık duvarına çarptıktan sonra güçlükle durabildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kaza yapan aracı mezarlık duvarı kurtardı

Kaza, saat 20.00 sıralarında Kozağaç Mahallesi kavşağında meydana geldi. Yakınlarının düğünü için Milas’dan Kozağaç Mahallesine seyir halinde olan Alaaddin Acet yönetimindeki 35 AS 4973 plakalı otomobil sürücüsü Kozağaç Mahalle kavşağından dönüş yaptığı sırada Mustafa Ünver yönetimindeki 48 VE 498 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Alaaddin Acet tarafından kullanılan araç, Kozağaç mezarlığı duvarına çarparak güçlükle durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Alaaddin Acet, kızı Fatma ve araçta yolcu olarak bulunan Arife Alıca çeşitli yerlerinden yaralanırken, diğer araçta bulunan sürücü Mustafa Ünver, Neriye Ünver, Turgut Çetin ve Bahar Çetin kazayı yara almadan atlattı.

Kaza sonrası yaralılar, Milas devlet Hastanesi ve Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. (İHA/MUĞLA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.