TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülkü Motorsport podyumu kapladı

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 01 Haziran Pazar günü düzenlenen AydınTırmanma Yarışı 6 ayrı kategoride 26 sporcunun katılımına sahne oldu. Ülkü Motorsport Takımı katıldığı 5 kategorideki 8 pilotu ile start alarak adeta bütün kupaları topladı

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ülkü Motorsport podyumu kapladı

6,2 kilometre uzunluğundaki parkurda 2 çıkış üzerinden koşulan yarış, büyük çekişmelere sahne oldu. Özellikle güneşli havada geçen antrenmanların ardından, başlayan şiddetli yağmur ve dolu, birçok dengeyi alt üst ederken heyecan ve adrenalini de en üst seviyeye taşıdı.

Zorlu mücadelenin ardından, Kategori 6’da Skoda Fabia Kit Car ile Ülkü Motorsport takım kaptanı Ümit Ülkü birinciliğin sahibi olurken, Kategori 5’te, Honda Civic Type-R ile İsmet Toktaşbirincilik kupasını kaldırdı. Ayrıca toplamda yaptığı 09:38,927’lik derecesiyle günün en hızlısı İsmet Toktaş oldu. Aynı kategorideki takım arkadaşı Kadir Murat Altıntaş ise beşinci sırada yer aldı. Kategori 3’te Ford Fiesta ST ile Ülkü Motorsport adına yarışan Taner Canbolat ilk sırada yer alırken, takım arkadaşı Berna Şensoy Opel Astra GSI ile üçüncülüğü kazanan sporcular oldular. Berna Şensoy aynı zamanda bayanlar ikincilik kupasını kaldırdı. Kategori 2’de Ülkü Motorsport’un iki Peugeot 106 GTI pilotu Okan Tanrıverdi ikinci ve Mehmet Yeğen de üçüncü olarak podyumda yer aldılar. Kategori  1’de ise ilk startını gerçekleştiren Sinan Özdil Fiat Palio aracı ile dördüncü sırada yer aldı.

Türkiye Tırmanma Şampiyonası 4.ayağı 28-29 Haziran tarihlerinde Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından Mihalgazi beldesi Sakarıılıca köyünde düzenlenecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.