TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuara Çukurova bereketi

83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan firmaların sunduğu yöresel lezzet ve tanıtım reyonları ziyaretçilerin en çok uğradığı mekanların başında geliyor. 30 Ekim, 1-2 Kasım 2014 tarihleri arasında Kültür Park 5 nolu holde yapılacak Adana Festivali’nin tanıtımı da İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği’nin standında yapılıyor

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 06:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fuara Çukurova bereketi

HAMZA GÜL

İzmir’de 30 Ekim, 1-2 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek Adana Günleri’nin tanıtımı fuarda yapılıyor. 83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği önümüzdeki ay yapılacak olan festival hakkında ziyaretçilere broşürlerle tanıtım yapıyor. İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği Yönetim kurulu Üyesi Dr. Burak Eremen ve İzmir güzellerinden manken Vuslat Şan’ın ziyaretçileri ağırladığı stantta Adana’yı tanıtan broşürler ve kitapçıklar dağıtılıyor. Amaçlarının Adana’nın tanıtımı olduğunu ve Ege Bölgesi’nde yaşayan Adanalılara bir araya getirmek olduğunu belirten İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği Üyesi Dr. Burak Eremen, “Önümüzdeki 30 Ekim, 1-2 Kasım tarihlerinde dernek olarak fuar alanındaki eski Atlas Pavyonu olarak da bilinen 5 nolu holü kiraladık. 3 gün boyunca Adana’dan gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Adana Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile beraber ilçe belediye başkanları kaymakamlarımız, oda ve derneklerin temsilcileri burada olacak. Tabi bu üç gün boyunca burada tüm dünyanın bildiği Adana Kebabı ile yöresel yiyecek ve içeceklerde bulunacak. Festivalimizde Adanalı sanatçılarımızdan Ferdi Tayfur, Haluk levent, Ahmet Selçuk İlkan’ın yanı sıra çok sayıda konuğumuz burada yaşayan Adanalılarla hasret giderecek” dedi.

HALUK LEVENT KONSERİ

İzmir’de düzenlenecek Adana Festivali kapsamında ünlü sanatçı Haluk levent’in Gündoğdu  Meydanı’nda konser vereceğini de sözlerine ekleyen Dr. Burak Eremen şöyle konuştu, “Festivalimiz süresince daha önce hiç gerçekleştirilmemiş olan dev bir organizasyona imza atmayı hedefliyoruz. Adana gibi önemli bir kentin bu bölgede yeteri kadar tanınmamasını haksızlık olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle kebap ve şalgamla birlikte tatlısından tuzlusuna kadar birçok lezzetin yanı sıra düzenleyeceğimiz konser ile festivalimizi taçlandıracağız. Bu konuda günlerdir Adana’da yetkililerle görüşen dernek başkanımız Arif Kayakşu, Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Haluk Levent konserini de haber verdi. Bizde İzmir Fuarı’ndaki standımızda festivalimizin tanıtımını yapıyoruz. Bu anlamda bizler tamamen gönüllü olarak bunu yapıyoruz. Çünkü biz Adanalılarda bu işi yapmak bir görevden ziyade bir sevdadır. Bu anlamda bize destek veren İzmir güzelimiz manken Vuslat Şan’a da çok teşekkür ediyorum”

MANKENLİ TANITIM

İzmir Enternasyonal Fuarı 2 nolu holde açılan İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği standını görenler içeride manken Vuslat Şan’ı görünce şaşıyor. Güzel mankenin festivalle ilgili aktardığı bilgileri alan ziyaretçiler ayrılırken, “Adana’nın sıcak bir yer olduğunu biliyorduk, ancak insanlarının samimi ve sıcak kanlı davranışları bizleri daha da çok etkiledi” sözlerine karşılık ziyaretçilerle bir bir ilgilenen Vuslat Şan ise, “Benim için bu stantda Adana hakkında yeni öğrendiklerim açıkçası beni de çok şaşırttı. Bu anlamda bende kesinlikle festivalde İzmir’de olacağım. Çünkü Adanalılar hakkında kamuoyunda yanlış bir algı var. Bunun değişmesi için herkesi 30 Ekim, 1-2 Kasım’da Adana Festivaline davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.