TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem yatırımları inceledi hem esnafla görüştü

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Belediyesi’ne bağlanarak mahalle statüsüne kavuşan Sasalı’yı sokak sokak gezerek hem belediye yatırımlarını inceledi hem de mahalle sakinleri ve esnafla görüşerek bilgi aldı

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2014 08:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hem yatırımları inceledi hem esnafla görüştü

YAŞLILARI UNUTMADI

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belde belediyesi statüsündeyken 2008 yılında Çiğli’ye bağlanarak mahalleye dönüşen Sasalı’da incelemelerde bulundu.  Sabah erken saatlerde Sasalı’ya giden Başkan Hasan Arslan mahalledeki esnaf ve kıraathaneleri gezerek vatandaşlarla görüştü, ellerini sıktı. Sokakta karşılaştığı mahalle sakinleriyle de görüşen ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan, özellikle yaşlılarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

SASALI TURU

Sasalı pazaryeri, belediyeye ait Sasalı düğün salonu ve futbol sahasını da inceleyen, eksiklerin giderilmesi için hemen çalışmalara başlanılması yönünde talimat veren Başkan Arslan, “Çiğlimiz oldukça büyük coğrafyada konumlanmış bulunuyor. Her yere eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Sasalı belde belediyesiydi ancak şimdi bizim bir mahallemiz. Sasalı, bizim önem verdiğimiz ve turizmin geliştirilmesi açısından öncelik tanıdığımız bir bölgemiz. Hem planlı gelişmesi hem de doğal yaşam açısından gözde olan bir mahallemiz. Bizler de bu bölgenin kalkınması ve gelişmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

ÇİĞLİ KIYILARINI GEZDİ

Sasalı’dan sonra İzmir Kuş Cenneti’ne giden Başkan Arslan, Kuş Cennetini gezdi ve havzayla ilgili detaylı bilgi aldı. Başkan Arslan ardından binlerce balığın üremesini sağlayan Homa Dalyanı’na geçti. Başkan Arslan inceleme gezisinin son durağında ise yılda 600 bin ton tuz üretiminin yapıldığı Çamaltı tuzlasını gezdi. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.