TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 dakikada gözlükten kurtulun

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Hekimlerinden Op.Dr. Hülya Bolu, “10 dakikalık bir ameliyatla katarakt ve gözlükten kurtulun” dedi

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2014 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
10 dakikada gözlükten kurtulun

Teknolojide yaşanan gelişmelerin, tıp alanında da önemli kolaylıklar getirdiğini vurgulayan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Hekimi Op.Dr. Hülya Bolu, genelde ileri yaşlarda görülen kataraktın, gelişen teknoloji sayesinde 10 dakikalık bir cerrahi operasyonla tedavi edilebildiğini söyledi. Göz merceğinin zamanla özelliğini yitirdiğini ve katarakt rahatsızlığına yol açtığını kaydeden Bolu, gözün içindeki merceği temizleyerek, yeni bir yapay mercek yerleştirdiklerini, başarı oranının çok yüksek olduğunu belirtti.

ERTESİ GÜN NORMAL HAYATA DÖNÜLÜYOR

Doktor hatasını ve ameliyatta oluşabilecek komplikasyonları sıfıra indiren Femtosaniye Lazer cihazıyla ameliyatlar gerçekleştirdiklerini dile getiren Op.Dr. Hülya Bolu, “Göz içine multifocal dediğimiz lens yerleştirerek hastayı katarakttan tamamen kurtarıyoruz. Ameliyat 10 dakika sürüyor ve hasta ertesi gün normal yaşantısına dönebiliyor” dedi.

YENİ BİR YAŞAM

Katarakt operasyonu sonrasında pek çok hastanın, gözlük sorunlarının da ortadan kaldırıldığına dikkat çeken Bolu sözlerine şöyle devam etti: “Günümüzde gelişen multifocal lens teknolojisi ve kısa süren lazerli katarakt ameliyatı sayesinde, hastaların diğer görme kusurları da tedavi edilebiliyor. Böylece kişi, gözlüksüz yeni bir yaşama başlayabiliyor.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.