TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüzme kurslarında kış dönemi başlıyor

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği yüzme kurslarında, Kış dönemi Ekim Ayı'nın son haftasında başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2014 06:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yüzme kurslarında kış dönemi başlıyor

 Haziran'a kadar devam edecek kursların kayıtları devam ediyor. Engelliler de özel bir program çerçevesinde eğitim alıyor. Kurslar, Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Tesisleri içerisinde bulunan yarı olimpik havuzlarda veriliyor.

HAVUZLARDA CANKURTARAN DA BULUNUYOR

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Tesisleri'ndeki yarı olimpik havuzlarda verdiği yüzme kursları, 25 Ekim'de başlayacak. Devam eden kayıtlar, 23 Ekim'de sona erecek. Kursa katılmak isteyenlerin 2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve fizyolojik raporla Işıkkent Spor Tesisleri'ne başvuru yapması gerekiyor. Yetişkinler için ayrıca dermatolojik rapor da isteniyor.  6-15 yaş arası küçükler için hem hafta sonu, hem de hafta içi olan kurslar, yetişkinlere sadece hafta içerisinde veriliyor. Kursiyerler bir aylık periyotta haftada iki gün olmak üzere profesyonel antrenörlerden 8 saat eğitim alıyor. Havuzlarda cankurtaran da bulunuyor.

ENGELLİLERDE KURSA KATILABİLECEK

Engelliler de özel bir program çerçevesinde Bornova Belediyesi'nin yüzme kurslarına katılabiliyor. Bu olanaktan yararlanmak isteyen engelli vatandaşların engelli raporları ile Bornova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekiyor.

KURSLAR KIŞINDA DEVAM EDECEK

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, rutin işlerin, fiziki yatırımların yanında eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında da Bornovalıların yanında olduklarını belirterek,  "Bu anlamda yüzme kurslarımız büyük ilgi görüyor. Yarı olimpik havuzlarında verdiğimiz yüzme eğitimi kışın da devam ediyor" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.