TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ferdane Çöl için adalet feryadı

Kadın Cinayetlerini Durduracığız Platformu 13 Ekim 2011'de boşanmak istediği kocası Sedat Çöl tarafından öldürüldüğü iddia edilen Ferdane Çöl için 'Adalet Yerinin Bulsun' diyerek çağrıda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ferdane Çöl için adalet feryadı

FEYZİ MİRHANOĞLU -Yapılan basın açıklamasının ardından görülen duruşmaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına bir avukat katıldı. Dava beklenen raporlar gelmediği için tekrar ileri bir tarihe ertelendi.

ADALET YERİNİ BULSUN

İzmir Adliyesi C Blok önünde basın açıklaması düzeleyen Kadın Cinayetlerini Durduduracağız Platformu, Ferdane Çöl davasında artık adaletin yerini bulmasını istediklerini belirtti. Platform adına basın açıklaması yapan sözcü Melis Kayadelen, “Tüm toplumun vicdanını ve öfkesini meydanlara taşıyan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu olarak bir kez daha söylüyoruz; kadınların öldürülmediği bir dünya kurana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Hükümetin toplumsal vicdanı dizginlemek istedikleri her an karşılarında olacağız” dedi ve adaletin geciktirilmesinin kadın kardeşlerimizin değil, katilin ve halen tutuksuz yargılanan sanıkların lehinedir. Katilin, azmettirenlerin, delilleri karatanların ve işbirliği yapanların en ağır cezayı almaları için, başından beri müdahil olarak yer aldığımız bu davanın takipçisi olmayı sürdüreceklerini belirtti.

ACILI ANNE YARGIYA SESLENDİ

Basın açıklamasında hazır bulunan Ferdane Çöl'ün annesi Suna Maviş ise kızının davasının bir an önce sonuçlanmasını istedi. Acılı anne, “Artık söyleyecek bir sözümüz kalmadı adalet istiyoruz. Buradan başbakana sesleniyorum, bu dava artık bitirsin. Suçlular cezalarını çeksin” dedi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.