TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da dopdolu yaz

Bornova Belediyesi’nin, 7’den 70’e herkesin yararlanabileceği yaz hobi kursları kayıtları 24 Haziran 2014’e kadar devam edecek. Kurslar, 1 Temmuz 2014 Salı günü başlayacak

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 06:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da dopdolu yaz

Bornova Belediyesi başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşların yaz tatillerini keyifli şekilde değerlendirmesi amacıyla 7 ayrı merkezde 16 ayrı ücretsiz kurs açıyor. Bağlama, piyano, keman, yan flüt, klarnet, takı tasarım, el sanatları, iğne oyası, satranç, resim, bale, halk oyunları, latin dansları, Türk Sanat Müziği, çocuk korosu ve gitar kurslarına katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi Bornova Belediyesi’nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonunu arayarak alabilecekler.

 

NEREDEYSE HER SEMTTE KURS VAR 

24 Haziran 2014 Salı gününe kadar devam edecek kayıtların ardından kurslar 1 Temmuz 2014 Salı günü başlayacak. Vatandaşlar, Engelliler Merkezi (Dahili 5802), Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi (Dahili 3301), Naldöken Kültür Merkezi (Dahili: 3400-3405), Altındağ Kültür Merkezi (Dahili: 5802), Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri (Dahili: 4700-4701-4702), Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi (Dahili: 3610), Çamdibi Güvercinlik Çok Amaçlı Salon (Dahili:5802)  görevlileriyle görüşerek bu merkezlerde hangi kursların açıldığını öğrenebilecek.

 

YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem çocukarın hem de yetişkinlerin ilgi alanlarına göre çeşitli kurslar açtıklarını belirterek, “Bütün hemşehrilerimizi bu kurslara katılmaya devat ediyorum. Özellikle çocuklarımızın yaz tatillerini dolu dolu geçirmesi ve yeni şöyler öğrenmeleri çok önemli. Dersler kadar yaz aylarındaki hobi kurslarında eğlenerek öğrenilen müzik, dans, resim gibi kurslar çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasında etkili oluyor. Biz de belediye olarak bu yetenekleri ortaya çıkarmak ve geliştirmek için elemizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.