TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstikamet ‘PENSİLVANYA’

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, özel olarak hazırlattıkları mısır ekmeğini, üzerinde ‘Pensilvanya’ya gider’ yazılı şişme havuzla pasaport sahilinden denize bıraktı

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İstikamet ‘PENSİLVANYA’

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, özel olarak hazırlattıkları mısır ekmeğini, üzerinde ‘Pensilvanya’ya gider’ yazılı şişme havuzla pasaport sahilinden denize bıraktı

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

 

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, “Uluslararası baronlara bu millet 10 Ağustos’ta okkalı bir Osmanlı tokadı indirdi” ifadelerini kullandı. Eylemin ardından Kırkpınar ve gençlik kolları üyeleri PTT İzmir Merkez Şubesi’nde ‘Çatı aday’ Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na üstlerinde partilerin isimlerinin yazdığı destek veren 13 partiye mısır ekmeği ve tuzluk gönderdi.

 

“MİLLET 10 AĞUSTOS’TA DERS VERDİ”

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ‘Çatı aday’ Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na göndermede bulunan mısır ekmekli, şişme havuzlu bir eylem yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan PTT İzmir Merkez Şubesi’nin önünde basın açıklaması yapan Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, “Mısır’da başlattıkları ve sonunda askeri müdahaleyle başardıkları sokak eylemlerini ülkemizde de başlatarak, güzel ülkemizin huzurunu kaçırmak istediler. Gezi olaylarında buna şahit olduk. İşte bu uluslararası baronlara bu millet 10 Ağustos’ta okkalı bir Osmanlı tokadı indirmiştir. Türkiye, zulümler ve katliamlar karşısında, haksızlık ve hukuksuzluk karşısında, vicdanının sesini dinleyerek haykıran, dik duran, sesini yükselten, hesap soran bir ülke olmasın! Uluslararası dengeleri gözeterek sessiz ve tepkisiz kalsın, omurgasız olsun, özür dileten değil alttan alıp özür dileyen bir ülke olsun diye salyalarını akıtarak bekleyenlere bu millet 10 Ağustos’ta çok önemli bir ders vermiştir” dedi.

 

PENSİLVANYA’YA GİDER

Kırkpınar ardından özel olarak hazırlanan ve üzerinde Fethullah Gülen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin flamaları bulunan mısır ekmeğini ‘Pensilvanya’ya gider’ yazılı şişme havuza koyark Pasaport sahilinden denize bıraktı. “Şimdi önce Pensilvanya’da icazet alacaklar, ardından İskenderiye Limanı’na gidecekler. Vira bismillah” diye konuşan Kırkpınar, gençlik kolları üyeleriyle birlikte ‘Çatı’ya destek olan 13 partiye mısır ekmeği ve tuzluk gönderdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.