TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardinli aileye Hırvat gelin

Mardin Eski Senatörlerinden Cemil Çeçan’ın oğlu Derviş Çeçan Hırvatistanlı Ana Buriç ile hayatını birleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2014 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Mardinli aileye Hırvat gelin

OKTAY İLERİ

İzmir’de yaşayan Mardinlilerin tanınınmış ailelerinden Çeçan ailesine Hırvat gelin geldi. Eski Mardin Senatörü Cemil Çeçan ve Songül Çeçan oğlu Derviş Çeçan, Hırvatistanlı Buriç ailesinin kızı Ana Buriç ile hayatını birleştirdi. Makine Yüksek Mühendisi Derviş Çeçan ve Turizmci Ana Buriç konukların alkışları arasında salona girdi.

İngiltere’de master yaparken tanıştığı Ana Buriç ile görkemli bir düğünle hayatını birleştiren Derviş Çeçan’ı İzmir’deki dostları yalnız bırakmadı. Hırvat gelin Ana Buriç’in Matematik öğretmeni annesi Vinka Buriç ile emekli babası Ferdinad Buriç de düğünde yerlerini aldılar.

Bayraklı’da Saime Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen düğün ve nikah törenine İzmir’de yaşayan Mardinlilerden ünlü simalar katıldı. Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koçali Al da düğüne katılarak genç çifte mutluluklar diledi.

Bayraklı Belediyesi Nikah Memurunun kıydığı nikaha şahitliği de damadın kardeşi Murat Çeçan ile gelinin kız kardeşi Fani  Navarro Copa yaptı. Evlilik sorusuna ‘evet’ diye cevap veren çift salondan büyük alkış aldı.

Nikah memuru evlilik cüzdanını Hırvat gelin Ana’ya teslim etti. Törenin ardından genç çift ışıklar içinde ilk dansını yaptı.

Gece geç saatlere kadar süren düğünde konuklar farklı dillerden şarkılar eşliğinde halaylar çekti, dans etti.

Damadın kardeşi Anadolu Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Endüstri Mühendisi Üyesi Derya Çeçan da, aile olarak mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederek, kardeşi Derviş’e ve gelinleri Ana’ya mutluluklar diledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.