TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi’ndeki anneleri unutmadılar

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Anneler Günü’nde Yeşilyurt Huzurevi’ndeki anneleri ziyaret etti. Annelere küçük hediyeler takdim eden federasyon yöneticileri, huzurevinin diğer sakinleri ile de sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2014 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Huzurevi’ndeki anneleri unutmadılar

İMAF Anneler Günü’nde Yeşilyurt Huzurevi’ni ziyaret etti. İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve federasyon yöneticileri, huzurevindeki yaşlıların elini öptü ve tüm annelerin gününü kutladı. Annelere hediyeler veren Irmak ve ekibi, Babalar Günü’nde de huzurevindeki babalarla buluşacaklarını söyledi.

Irmak, Anneler Günü’nde her yıl huzurevine geldiklerini kaydederek, “Biliyoruz ki buradaki annelerimiz en çok yol gözleyen annelerdir. Bu nedenle huzurevindeki büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Federasyon olarak onların yüzüne biraz tebessüm katıyorsak ne mutlu bize” dedi.

Irmak, annelerine sahip çıkan bir toplumun, huzur ve mutluluk içinde olacağını vurgulayarak, “Peygamberimiz de hadisinde söz etmiş. Annelerimizin bizim için yaptıkları hiçbir şekilde ödenemez. Bu nedenle onları ancak mutlu etmek ve gönüllerini hoş tutmak için çalışmalıyız. Diğer yandan hala evlatlarının yokluğunu çeken, onların yolunu gözleyen annelerimiz var. Ülkemizde ve dünyada annelerin gözyaşının dindiği bir gelecek umut ediyoruz. Bunun için uğraşmalıyız” diye konuştu.

Irmak ve arkadaşları huzurevi sakinlerinin ellerini öperek onlara hediyeler verdi. Ziyaretin sonunda Irmak ve federasyon yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.