TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin melek annesi

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve yönetim kurulu üyeleri, 54 yıllık partı üyeleri, 90 yaşındaki Melek Atamer’i anneler gününde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2014 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’nin melek annesi

HALİDE DEMİR

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve yönetim kurulu üyeleri Anneler Günü nedeniyle kadınlar ve annelerle buluşma etkinlikleri kapsamında 90’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan partileri CHP ile yaşıt olan 90 yaşındaki İzmirli kadın üyeleri Melek Atamer’i evinde ziyaret etti.

1960 yılında CHP’ye üye olan ve 1972-73 yılları arasında CHP İzmir İl Kadın Kolları başkanlığı da yapan Melek Atamer, kendi elleriyle pişirdiği böreklerle Anneler Günü kutlamasına gelen parti yöneticilerini evinde ağırladı.

TÜM GENEL BAŞKANLARI GÖRDÜM, NE MUTLU BANA

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten CHP ile yaşıt Melek Anne, duygu ve düşüncelerini, “Partim CHP’ye ilk kez 1960 yılında kayıt yaptırdım. O zamandan bu yana partimin başarılı olması için her seçim döneminde aktif görevler üstlendim. 1972-73 yılları arasında il kadın kolları başkanlığı da yaptım. Hatta bu yıl kadınlara örnek olsun diye, onları teşvik etmek için meclis üyeliği için de aday oldum. Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Partim her zaman benim için öncelikli oldu. Ne mutlu bana ki Atatürk’ün kurduğu, 90 yıllık partimin üyesiyim. Çocukken Atatürk’ü de görmüştüm. Çok iyi anımsıyorum, Eşrefpaşa’ya gelmişti Atatürk, onu karşılamaya gitmiştik. Çok güzel günleri yaşadık. İsmet Paşa’dan başlayarak tüm genel başkanları gördüm, ne mutlu bana” şeklinde ifade etti.

ÖZGÜN UTKU: GEZİ ANNELERİNİ DE UNUTMADIK

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku da, Atatürk’ün kurduğu partileri CHP için çalışmaya devam edeceklerini, Melek Atamer’i anneleri gibi gördüklerini, onu örnek aldıklarını belirtti.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladıklarını, Gezi olayları sırasında yaşamını yitiren gençlerin annelerini de unutmadıklarını belirten Özgün Utku, “Biz, bugünlere Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım sayesinde de geldik aslında. Demek ki iyi yetiştirilmiş tek bir çocuk bile vatanı kurtarabiliyor. Bu yıl içimiz buruk. Gezi olayları sırasında yaşamını yitiren çocuklarımızın, gençlerimizin annelerini de unutmadık. Onlar için bu yılki anneler günü buruk ve acı geçecek. Onların yanındayız. Sabah Balçovalı kadınlarımızla buluştuk. Ardından gazi, şehit ve dul yetimlerinin anneleriyle bir araya geldik. Şimdi de partimizle yaşıt ve hala partimiz için çalışan, emek sarfeden Melek Annemizin yanındayız. Bir çiçek alıp geldik Melek Annemizin yanına. Kendisinin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.