TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’de ‘Başkan’ yoklaması

AK Parti’de Genel Merkez’in çağrısıyla istifasını veren İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın yerine gelecek yeni il başkanı için çalışmalar AK Parti içinde tüm hızıyla devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2014 07:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti’de ‘Başkan’ yoklaması

FEYZİ MİRHANOĞLU

Genel Merkez tarafından il koordinatörlüğüne atanan Milletvekilleri, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile Eskişehir Milletvekili Salih Koca yeni atanacak il başkanı için İzmir’de temaslarını sürdürüyor. İlçe teşkilatlarını, AK Parti İl Binası’nda kabul eden koordinatörler akşamın geç saatlerine kadar görüşmelerini sürdürdü.

TEŞKİLATLARLA GÖRÜŞTÜLER

Geçici olarak il başkanlığına atanan Demokrasi ve Hakem Heyeti Başkanı Bülent Delican’ın koordinasyonunda devam eden süreç ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulları ve meclis üyelerinin de görüşlerinin alınması ile devam etti. Birinci ve ikinci bölge olarak ayrılan İzmir’de isteyen herkesle özel olarak da görüşen koordinatörlerin ilçelerin kadın, gençlik kolları ve mahalle başkanlarıyla da görüşecekleri onlarında görüşlerine başvuracakları öğrenildi.

İSİMLER PUSULAYA

İzmir’de tüm ilçeler ile görüşmelerini tamamlayan koordinatörler teşkilat mensuplarına verdikleri pusulaya il başkanı görmek istedikleri 10 isimi yazmaları istedi. Parti yöneticileri pusulalara il başkanı olarak görmek istedikleri 10 ismi yazdı. Teşkilat içinden veya dışından 10 ismin yazıldığı pusulalarda birçok farklı ismin adı ön plana çıkarken il başkanlığı koltuğuna kimin atanacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

BİRÇOK FARKLI İSİM

İki gruba ayrılan koordinatörlerin şuana kadar 2 bine yakın isimle görüştüğü, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de birebir ya da toplu olarak görüşeceği öğrenildi. TBMM çalışmaları için Ankara'ya dönecek olan Yüksel ve Koca'nın Perşembe günü yeniden İzmir’e gelerek kaldıkları yerden temayül yoklamalarına devam edecekleri öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.