TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Doğumdan ölüme kadar yanınızdayız”

İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Şen, bundan sonra Ege Roman Dernekleri Federasyonu ile birlikte tüm desteğe ihtiyacı olanların doğumdan ölüme kadar yanlarında olacaklarını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2014 07:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Doğumdan ölüme kadar yanınızdayız”

DİLEK BAKIRKAYNAK

2008-2009 yılında Konak Kaymakamlığı mütevelli heyet üyesi olarak görev yaptığını ifade eden İzmir Tüm Demokratik Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Şen, Ege Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Özcan Çayırlı ile birlikte el ele verip, çeşitli projelere imza atacaklarını dile getirdi. Sosyal işlerde deneyim sahibi olduğunun altını çizen Şen; “Var olan bu Federasyon ile birlikte çeşitli sosyal düzeni bozuk olan, var olan fakat varlığından haberi olmayan vatandaşlarımıza destek vermek için elimizden geleni yapacağız. Gerek Kaymakamlıkla, gerek valilik, gerekse Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu sosyal yardımlaşmalara yönlendireceğiz. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yeni olmasına rağmen sosyal işlerde oldukça başarılı. Umarım hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye, koltuk değnekleri sağlamaya çalıştıklarının altını çizen  Şen, hayır sever iş adamlarının da katkı sağlamalarını, destek vermelerini beklediklerini sözlerine ekledi. Ayrıca sadece roman toplumu değil, tüm özürlü, engelli vatandaşların kardeşleri olduğunu dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.