TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obezite ameliyatında 100. hasta

Tepecik Hastanesi’nde obezite ameliyatında 100. Hasta olan Beden Eğitimi Öğretmeni Mehtap Aydın geçirdiği mide küçültme ameliyatını anlattı

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2014 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Obezite ameliyatında 100. hasta

Masa başı görevine getirilince 4 yılda 75 kilodan tam 128 kiloya yükselen Beden Eğitimi Öğretmeni

Mehtap Aydın (36), İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı geçirdi.

 

"KLİNİĞİ SOSYAL MEDYADAN 1 YIL TAKİP ETTİM"

 

Hastanenin Genel Cerrahi Kliniği'nin 100. vakası olan Aydın, "Masa başı görev ve akşam geç saatlerde de yemek yeme alışkanlığı nedeniyle bu hale geldim. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde obezite ameliyatı olan hastaları sosyal medya aracılığı ile bir yıldır takip ediyordum. Hastalar bu klinikten çok memnun, Tepecik çok güzel bir hastane olduğu için burayı seçtim. Ameliyatları gerçekleştiren Genel Cerrah Prof.Dr. Cengiz Aydın ve Op.Dr. Varlık Erol doktorlarımız da çok başarılı" diye konuştu.

 

"İSTANBUL VE ANTALYA'DAN DA HASTALARIMIZ GELİYOR"

 

Obezite ameliyatının estetik değil sağlık için yapılan operasyonlar olduğunu ifade eden Prof.Dr. Cengiz Aydın, bu ameliyatların bir ekip işi olduğunun altını çizdi. Bir yıl önce başladıkları obezite ameliyatlarının 100.sünü gerçekleştirdiklerini belirten Aydın, "Yoğun bir çalışma temposuyla 100 ameliyat gerçekleştirdik. İmkanlarımız artarsa daha fazla ameliyat yapmayı planlıyoruz. Sırada bekleyen 200 hasta var. Hastalarımızı başvuru sırasına göre ameliyata alacağız. Kliniğimize İstanbul, Antalya, Bartın ve Ege illerinden hastalarımız başvuruyor. Sağlık Bakanlığı ve hastane yönetiminin verdikleri destek sayesinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.