TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT’den bayram gibi kampanya

Posta ve Telgraf Teşkilatı İzmir Başmüdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre posta gönderilerinde Kurban Bayramı’na özel kampanya başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 15:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
PTT’den bayram gibi kampanya

EMİNE ŞEKER - Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Kurban Bayramı’na özel ‘Kart bizden, göndermesi sizden’ kampanyası başlattı.

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL

İzmir PTT Başmüdürü Selahattin Ekinci gazetemize kargodaki bayram indirimine ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Ekinci, İzmirlilerin Kurban Bayramını tebrik ettiğini belirterek, “Kuruluşumuzca verilen hizmetlerimizin vatandaşlar tarafından tanınırlık ve kullanılırlık oranlarının arttırılması amacıyla özel gün ve bayramlarda düzenlenen kampanyalar bu senede yürürlükte. Bu kapsamda 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Kurban Bayramı için kampanya düzenlendi. Tüm özel günlerde olduğu gibi bu kampanya süresi öncesinde de postaya verilen kargo, kurye ve kayıtlı küçük paketlerde yüzde 10 Kurban Bayramı indirimi var. Yapılan her gönderimde geçerli olan indirimden, müşteriler, il ve ilçelerdeki 206 işyerimizden kurumca ücretsiz verilen ambalaj hizmetleri ile gönderilerini göndererek yararlanabilir” dedi.

GEÇMİŞE DÖNÜK ANILARI HATIRLATACAĞIZ

‘Kart Bizden, Göndermesi Sizden’ kampanyası kapsamında yaptıkları bayram indirimine değinen Ekinci, sözlerine şöyle devam etti: “Unutulmaya yüz tutmuş ve günümüz teknolojisinin yok etmeye başladığı, eski alışkanlıklarımız olan bayramlarda sevdiklerimize gönderilen kartpostallar ile geçmişe dönük anılarımızı tekrar hatırlatmak ve her bakıldığında tebessüm edilebilmesi adına PTT Genel Müdürlüğü 4’ü İzmir konulu olmak üzere 9 farklı dizayn da çalışma yaparak yeni kartpostallar yaptırmıştır. PTT, yüzümüze bu gülümsemenin yayılması amacıyla düzenlediği kampanya çerçevesinde tüm işyerlerimizde farklı görsellerden oluşan ve ücretsiz verilen tebrik kartlarını, sadece 0,55 kuruş ücretle Türkiye’nin her yerine ulaştırmak amacıyla dağıtacaktır.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.