TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harekete davet..!

“Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan edildi. Bu kapsamda İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Sağlıklı Yaşam yürüyüş etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 07:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Harekete davet..!

DİLEK BAKIRKAYNAK

Obezite ile mücadele edenler Haziran ayının yürüyüş etkinliği kapsamında Bornova TSM ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Heykel önünde buluştular. Bornova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tevfik Oğuz ve Bornova Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdür Vekili Hakan Seymen’inde aralarında bulunduğu halk ve çocuklarda yürüyüşe katıldı.

 “HAREKET EDİN, OBEZİTEYLE MÜCADELE EDİN”

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Canan Gülbayrak, 2014 yılının “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan edildiğini hatırlatarak; “Ocak ayından itibaren her ay biz farklı bir etkinlikle yürüyüş geçekleştiriyoruz. Halkı hareketli hayata, yürüyüşe ve fiziksel aktiviteye davet amacı ile bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Obezite kronik hastalıkların en önemli nedenlerinden birisidir. Kronik hastalıklar insan yaşamanın kalitesinin azalmasına sebep oluyor. 81 ilde aynı gün aynı etkinlik gerçekleştiriliyor. Bizde İzmir içinde bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu ay Bornova’dayız. Çocuklar bisiklete binecek biz yürüyeceğiz. Daha sonra Bornova’nın pazar pazarında kişilerle görüşüp obeziteyle mücadele, kronik hastalarla mücadele için broşürler dağıtacağız. Bireylerin ilgisini yönlendirmeye çalışacağız. 2014 yılı hareket yılı hareket edin ve obeziteyle mücadeleye sizde katılın” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.