TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ademhan, “Gençler bizim umudumuz”

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, “Gençlerden çok şey bekliyoruz, onlar bizim umudumuz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2014 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ademhan, “Gençler bizim umudumuz”

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan, “Gençlerden çok şey bekliyoruz, onlar bizim umudumuz” dedi

AHMET TOPRAK

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kolları Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan’ı ziyaret etti. Kendisi de Mardinli olan Ademhan, gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yakın zamanda Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı seçinle Ferhan Ademhan’a tebrik ziyaretinde bulunan gençler, Mardinliler olarak Ademhan’ın dernekteki başkanlığından gurur duyduklarını ifade etti.

HER ALANDA OLACAĞIZ

İMAF Yönetim Kurulu Gençlik ve Eğitim Komisyonu Üyesi Beşir Tunç, Mardinli gençlerin İzmir’de çok ciddi bir potansiyeli temsil ettiklerini ifade ederek, “Mardinli gençler, İzmir’deki kültürel ve sosyal yaşamın her alanında var. Bugün gençlerimiz çeşitli sektörlerde hem işçi hem işveren olarak yer alıyor. Buna karşılık STK’larda ve sosyal-kültürel hayatta da bunun karşılığını oluşturmak arzusundayız. İnanıyoruz ki, Ferhan Ademhan gibi değerli büyüklerimizin desteği ile bunu başaracağız” dedi.

ADEMHAN BİR ŞANS

Ademhan’ın Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı olmasının önemli bir şans olduğunun altını çizen Tunç, “Ferhan bey, sadece hemşerimiz olmasından dolayı değil; onun deneyimleri ve öngörüleri İzmir’e ve İzmir’in STK yapısına çok ciddi katkılar sunacaktır. Ona bu yolda başarılar diliyor ve Mardinli gençler olarak her türlü desteğe hazır olduğumuzu söylemek isterim” diye konuştu.

GELECEK İÇİN VARIZ

İMAF Gençlik Kolları Başkan Vekili Metin Karadaş da, Mardinli gençler olarak hem federasyona hem İzmir’de yaşayan geçlere katkı koyma amacında olduğunu söyleyerek, “Yeni bir oluşum olmamıza rağmen çok ciddi bir ilgiyle karşılaştığımızı söylemeliyim. Tabii biz kurumsallaşmak ve geleceğe ciddi eserler bırakmak istiyoruz. Bu da Ademhan gibi deneyimli büyüklerimizin desteğiyle olacaktır” açıklamasını yaptı.

BİZE GÜÇ KATTINIZ

Mardinli gençlerin ziyaretinden duyduğu sevinci anlatan Ademhan, “Ziyaretiniz bize güç ve moral verdi. Bizim ardımızdan bu faaliyetleri takip eden, elini taşın altına koyan arkadaşların olduğunu bilmek beni mutlu ediyor. Gençlerden çok şey bekliyoruz, onlar bizim umudumuz” sözlerine yer verdi.

Gençlerin yapacağı her faaliyette ve önerecekleri her projede birlikte hareket etmeye hazır olduklarını söyleyen Ademhan, “El ele verip güzel çalışmalar yapacağımıza eminim. İzmir’in ve ülkemizin geleceği için gençliğin dinamizminden yararlanmamız gerek. Sizin atacağınız her adımda yanınızda olacağız. Başaracaksak hep birlikte başaracağız” ifadesini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.