TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme’de perdeler kapanmıyor

Çeşme Belediyesi'nin 'Perdeler Kapanmasın' etkinliğinde 'Her Yol Paris' isimli tek perdelik komedi oyunlarıyla perde açan Grup BSG, Çeşmeli tiyatroseverleri kahkahaya boğdu

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çeşme’de perdeler kapanmıyor

Çeşme Belediyesi'nin bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiği 20 hafta süren "Perdeler Kapanmasın" etkinliği çerçevesinde tiyatro grupları, Çeşme'de perde açmaya devam ediyor. Çeşme sahnesinin bu haftaki konuğu Yetenek Sizsiniz adlı programla adını duyuran Grup BSG oldu. Çakabey Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin karşısına yeni oyunlarından olan "Her Yol Paris" adlı tek perdelik belirlenmiş ve doğaçlama sahneleri aynı anda sergiledikleri komedi oyunuyla çıkan BSG, hareketin eksik olmadığı performansıyla Çeşmelileri eğlendirdi.

Haziran ayına kadar Çeşme perdesinin her cuma günü farklı bir oyunla açıldığını belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Perdeler Kapanmasın haftaları çerçevesinde gerçekleşen tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu bilgisini verdi. Etkinlik bitene kadar 16 tiyatro grubunun 20 farklı oyunla tiyatroseverlerle buluşacağını vurgulayan Başkan Dalgıç, "Çeşme Belediyesi Çakabey Kültür Merkezi, cuma akşamları saat 21.00'de yeni bir oyunla perdesini açacak. Çeşme'de yaz kış sanat faaliyetleri devam edecek, perdeler kapanmayacak" dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.