TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir’den Davutoğlu’na tam destek

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti’nin yeni genel başkanı ve Başbakan olacak Ahmet Davutoğlu’na tam destek vereceklerini belirtti

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2014 09:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti İzmir’den Davutoğlu’na tam destek

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti’nin yeni genel başkanı ve Başbakan olacak Ahmet Davutoğlu’na tam destek vereceklerini belirtti

FEYZİ MİRHANOĞLU

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasıyla başbakanlık koltuğuna oturacak olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na AK Parti İzmir’den tam destek geldi. İl Başkanı Bülent Delican, “Kongrede hep birlikte Ankara’da olacağız” dedi. İzmir’den Ankara’ya giderek oy kullanacak toplam 59 delege bulunuyor.

DAVUTOĞLU’NA İNANIYORUZ

Gerçekleşecek kongrede Genel Başkan Adayları’nın Ahmet Davutoğlu olduğunu ve kendisine Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yolda hızla ilerleyeceğine inandıklarını belirten Delican şöyle konuştu: “Partimiz bu kongre ile yeni genel başkanını seçecek. Kongremizde genel başkan adayımız Başbakan Ahmet Davutoğlu’dur. Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yolda hızla ilerliyoruz. Milletvekillerimiz, il yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile Ankara’ya giderek ‘yeni Türkiye’ diyeceğiz. AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Ülkemiz kriz içinde iken yolsuzluklara, yoksulluklara mahkum oldu. Bu zamana kadar ‘gerçekleştirilemez’ denilenleri yaptık. Üretim arttı, projeler tamamlandı. Ekonomi büyüdü, Türkiye ilklerle tanıştı. Her alanda milletimizin refahını yükselttik. AK Parti olarak demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreci ile kardeşliğimiz pekişti. Türkiye her alanda mazlumların yanındadır. 12 yılda bize karşı birçok kumpaslar kuruldu. Milletimizin gücüne dayanarak birçok kumpası bozduk. Milletimizin bize verdiği emaneti yere düşürmedik. Davamız Dünya’da saygın bir Türkiye oluşturmaktır. Bütün gücümüz ve çalışmamız ile gayretle yürüyoruz. Partimiz sıradan bir parti değildir. Ben demeden ‘biz’ diyenlerin, partimiz demeden ‘milletimiz’ diyenlerin partisidir. İşte bu yüzden milletimiz 2002’den beri her seçimde destek vermiştir. Gerek genel seçimlerde gerekse yerelde önemli başarılara imzalar attık. Hep daha iyiyi, güzeli ve olumluyu arayacağız. Başbakanımız ve genel başkanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle yeni Türkiye’nin kapıları açıldı. Türkiye bu yeni dönemde daha da yükseklere çıkacak. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, başbakanımızın liderliğinde yeni yolumuzda milletin dilini konuşmaya, gönül birliğine, sevda ile devam edeceğiz.”

İZMİRLİ BAKAN ONUR VERİR

Delican, Davutoğlu başkanlığında oluşturulacak yeni kabinede İzmir’den bakan bekledikleri yönündeki soruya “Ben de liste yaptım. Öyle istekle olmuyor. Herkes listesini kendisi yapar. İzmir’den kabinede bakan olması bize onur verir” diyerek cevap verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.