TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Profesyonel soygun..!

İzmir Kuyumcular Çarşısı’nda bulunan Soylu Kuyumculuk, 3 kişi tarafından soyuldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Profesyonel soygun..!

DİLEK BAKIRKAYNAK

Önceki gün soyguncuların gece 2-4 saatleri arasında soyduğu düşünülen, profesyonel soygunda kuyumcu dükkanından 5 kilo( 300-350 milyar değerinde) altın çalındı.

1992 yılından bugüne kuyumculuk yapan iş yeri sahibi Kıymetli Duran ve oğlu Zinnar Duran yaptıkları açıklamada bugüne kadar böyle bir soygunla karşılaşmadıklarını dile getirdiler. Soylu Kuyumculuğun yanında bulunan Ege Malzeme dükkanından açtıkları delikle kasaya ulaşarak soygunu gerçekleştirenlerin tespiti devam ederken, soyguncuların 3 kişi olduğu düşünülüyor. Edinilen bilgiye göre ilk çalışmalarında başarılı olamayan soyguncular ikinci ataklarında kasaya ulaştı. Olay yerine gelen polisler konuya ilişkin inceleme yaparken hiçbir açıklamada bulunmuyorlar. Kamera kayıtlarını da inceleyen ekip 3 kişi olduklarını tahmin ederken tespit çalışmalarına devam ediyor.

Dükkan sahibi Kıymetli Duran ise, İzmir Polisi’ne güvendiklerini ve şu an kendisine de herhangi bir açıklama yapılmadığını belirterek; “Umarım adalet yerini bulur. Ben İzmir Polisi’ne güveniyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.