TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘3. Mardin Günleri’ için yetki istedi

Geleneksel hale getirilen Ankara Mardin Tanıtım Günleri için harekete geçen Ankara Mardinliler Derneği, 3. Mardin Günleri organizasyonunu üstlenmek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2014 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘3. Mardin Günleri’ için yetki istedi

MEHMET EMİN YENİAY/ANKARA

Mardin'de bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Mardin-Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez, ilk olarak Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i ardından ise Mardin Valisi Mustafa Taşkesen’i ziyaret etti.

Merkezi Ankara'da bulunan ve başarılı çalışmaları ile göz dolduran Mardin-Kızıltepe Derneği Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez'in gerçekleştirdiği ziyaretlerine, Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dündar, Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Doğru, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeynettin Ayav, Marangozlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tunç, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Dinler de katıldı.

DERNEK ORGANİZASYONA HAZIR

Heyet Mardin Valiliği görevine yeni atanan Mustafa Taşkesen'e başarılar dilerken, Başkan Enez, Ankara Atatürk Kültür Merkez'inde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Ankara Mardin Günleri” organizasyonunu dernek olarak üstlenmeye hazır olduklarını söyledi. Vali Mustafa Taşkesen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyet üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan samimi bir ortamda geçen görüşmenin ardından ise Vali Taşkesen’in, konuyla ilgili Mardin Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Kültür ve Turizm il Müdürü'ne talimat vererek konunun detaylıca araştırılmasını istediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.