TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Doğa’dan Tarihe”

Her ay yeni bir fotoğraf sergisinin yer aldığı Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi, bu ay bir sergiyi daha ağırlıyor

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2014 06:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Doğa’dan Tarihe”

Serdar Bayraktaroğlu’nun “Doğa’dan Tarihe” adlı Fotoğraf Sergisi fotoğraf severlerden oluşan davetli kitlesiyle Urla Fotoğraf Sanat Evi’nde açıldı.

İlk kişisel sergisini açan Serdar Bayraktaroğlu sergiye hayat veren fotoğrafların yaklaşık 1 buçuk senelik çalışmanın ürünleri olduğunu söyledi. 8 yıldır fotoğraf ile ilgilendiğini belirten Bayraktaroğlu sergiyi oluşturan fotoğraflar ile ilgili bilgi vererek şöyle dedi: “Ağırlıklı olarak Ege Bölgesi’nde çekilmiş fotoğraflar. Fotoğrafta renkleri çok seviyorum, bu nedenle kullandığım fotoğrafları renkli ve ideal ışığa göre çektim. Fotoğraflarımı sergilememe olanak tanıyan Urla Belediyesi ve Urla Fotoğraf Grubu’nun Kurucu Üyesi İlhan Devirim’e teşekür ederim.” 

“4 YILDA 57 SERGİ”

Serginin Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi’nin 57. sergisi olduğunu belirten Urla Fotoğraf Grubu’nun Kurucu Üyesi İlhan Devirim Fotoğraf Sanat Evi’nin kurulduğundan bu yana hiçbir ayın sergisiz geçmediğini söyledi. “Başta Urla Belediyesi olmak üzere herkesin katkısı çok oldu” diyen Devirim, “Urla Fotoğraf Grubu olarak 4 yıldan bu yana Fotoğraf Sanat Evi’mizi iyi yerlere getirdik. Serdar Bayraktaroğlu da grubumuzun üyesi. Karma fotoğraf sergilerimize katılmıştı ama bu ilk kişisel sergisi. Tebrik ediyor, daha nice sergiler açmasını diliyorum” dedi.

Açılışın sonunda Devirim; Serdar Bayraktaroğlu ve eşi Tuba Bayraktaroğlu’na Urla Belediyesi adına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.