TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaoğlu’ndan takipçisine sürpriz

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisini düğününe davet eden Twitter takipçisi Olcay Altay’a büyük bir sürpriz yaptı

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 06:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kocaoğlu’ndan takipçisine sürpriz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisini düğününe davet eden Twitter takipçisi Olcay Altay’a büyük bir sürpriz yaptı. Damat Altay ile Fatma Akçay’ın nikah törenine giden Başkan Kocaoğlu, çifte ikinci bir sürpriz daha yaşatarak nikahlarını da kıydı. Başkan, “Olcay beni seçimden iki ay önce aramıştı, ‘Ben seçimden sonra evleneceğim, nikahıma gelip kıyar mısınız’ demişti. Ben de söz vermiştim. Daha sonra davetiyeyi bıraktı. Bugün hem onların mutlu gününü paylaşıyorum, hem de aylar önce verdiğim sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Yaşam boyu sağlıklı, mutlu ve başarılı olun, her şey gönlünüzce olsun. Sadece kötü iyi günde değil, her koşulda birbirinizle dayanışma içinde olun, omuz omuza mücadele edin ve hayatı paylaşın” dedi. Başkan daha sonra, nikah cüzdanını genç çifte takdim etmek üzere, şahitliklerini yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya verdi. Atila ise, “İki kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyor, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü gençler yetiştirmelerini diliyorum” diye konuştu.

HER YERDE TAKİPÇİYİZ

Başkan Kocaoğlu’nun düğünlerine gelerek kendilerini onurlandırdığını söyleyen damat Olcay Altay, “Başkan Kocaoğlu’nu Bornova Belediye Başkanlığı’na seçildiği dönemden beri takip ediyorum. Tam bir halk adamı olduğunu bizlere her alanda göstermiştir. Yine İzmirli bir kardeşinden desteğini esirgemedi. 6 ay önce bir kere söylemiştim, ‘o gün orda olacağım’ dedi ve bugün de geldi. Twitter’da ve her yerde Başkan’ın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Twitter’de halen 62 bin takipçisi bulunan Başkan Kocaoğlu, yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça takipçileriyle yazışıyor, onların istek ve taleplerine cevap veriyor. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.