TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğum günü bahane, buluşma şahane

İMAF Yönetim Kurulu üyesi Beşir Tunç, Mardinli gençleri ve ailelerini doğum gününde buluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 10:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Doğum günü bahane, buluşma şahane

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kollarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Tunç, doğum gününde Mardinli gençleri ve İzmir’deki Mardin yöre derneklerini buluşturdu. 41. yaş gününü ailesi, dostları ve Mardinli hemşerileriyle kutlayan Tunç, “Aslında benim doğum günüm bahane. Burada buluşmak ise şahane. Hepiniz iyi ki varsınız” dedi

ULAŞ AŞIK

İMAF’ta Gençlik Kolları’ndan sorumlu yöneticiliğinin yanında Alıçlılılar Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Beşir Tunç, 41. yaşını Konak İskelesi Kahve Deryası’nda kutladı. İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Ferhan Ademhan’ın da katıldığı geceye Şair Ömer Köroğlu ile Ünlü Şovmen Mikrop Hikmet (Durmuş) da katıldı.

İYİ Kİ VARSINIZ

Gecede bir konuşma yapan Beşir Tunç, tüm konuklara teşekkür ederek, “Beni bu mutlu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Bu akşam da bir vesileyle bir araya gelelim hem de eğlenelim istedik. Buna da benim doğum günüm vesile oldu. Bu şehirde çok değer verdiğim ağabeylerim, arkadaşlarım ve kardeşlerim burada. Bu birlikteliğimiz daim olsun. İyi ki varsınız” diye konuştu.

AĞABEYİMİZ BEŞİR TUNÇ

İMAF Gençlik Kolları Başkanı Murat Savcı da, Tunç’un gençler olarak kendilerine ağabeylik yaptığını söyleyerek, “Beşir ağabeyimiz yönetim kuruluna girmeden önce de tüm etkinliklerimize katılır ve bize destek verirdi. Biz Mardinli gençler olarak onunla çok güçlüyüz. Ona ve ailesine mutlu bir hayat diliyor, nice yıllara diyoruz” diye konuştu.

GELECEĞİMİZ GENÇLER

İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Beşir Tunç’u tebrik ederek, “Her zaman söylüyorum. Federasyonun geleceği gençlerin elindedir. Bu akşam buradaki manzarayı görünce çok mutlu oldum. Çünkü gençlerimiz birbirini seviyor. Beşir kardeşim de her zaman onların yanında. Bu ortamı görünce federasyonun geleceğe güçlü bir miras olarak kalacağına yürekten inandım. Beşir kardeşime de nice güzel yıllara diyorum” sözlerine yer verdi. 

HALAYLAR ÇEKİLDİ

Konuşmaların ardından Beşir Tunç; eşi Filiz ile çocukları Necim ve Mecbura ile doğum günü pastasını kesti. Şair Ömer Köroğlu, kıssadan hisse hikayeleriyle geceye renk kattı. Mikrop Hikmet de, sembolik nikah törenini canlandırarak konukları kahkahaya boğdu. Gece halaylarla ve türkülerle sona erdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.