TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzelbahçe belediyesi'nden 29 dalda kurs

Güzelbahçe Belediyesi'nin 2014-2015 dönemi 29 ayrı dalda verilecek kursla start alıyor. Gönüllü eğitmenler ve belediye bünyesinde görev yapan personel tarafından verilecek kurslar, Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi, Amfi Tiyatro Yaka Mahallesi Kültürevi ve Semtevi'nde gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2014 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Güzelbahçe belediyesi'nden 29 dalda kurs

KURS YELPAZESİ GENİŞLİYOR

Kursları verecek olan gönüllü eğitmenlerle bir araya gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Kültür ve sanata destek veren bir belediye olarak, bugüne kadar doğru dürüst kapalı mekanlarımız olmadığı için küçük çaplı kurslar düzenliyorduk. Artık kurs yelpazemizi genişlettik. Amacımız kadınları evinden çıkararak sosyal yaşamın içerisine katmak, el becerilerini artırmak, aile bütçelerine ekonomik katkıda bulunmak. Ücretsiz olan kurslara ilgi duyan herkesin katılmasını bekliyorum” diye konuştu. Önümüzdeki hafta başlayacak olan kurslara kayıtlar devam ederken, başvuruların 234 20 20 veya 236 76 57 nolu telefonlara yapılabileceği belirtildi.

HANGİ KURSLAR VAR?

Geleneksel el sanatları, dikiş, nakış, ahşap boyama , iğne oyası, yün örgü, seramik çiçek, kurdela nakışı, üç boyutlu kat'ı sanatı, kanaviçe, dantel, tel kırma, tel sarma, Tokat yazmacılığı el baskısı, Maraş işi, Kazaz işi, takı, cam boyama, resim, tiyatro, temel fotoğrafçılık, senaryo yazarlığı, kurgu, film çekimi, halk oyunları, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği, bağlama ve balık ağı donamı ve onarımı kursları verilecek. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.