TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilal Doğan: Başı sıkışınca partimize saldırıyor

İzmir Büyükşehir Belediye AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Sırrı Aydoğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi. Konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınlayan Doğan, CHP’lilerin başı sıkışınca AK Parti’ye saldırdığını savundu

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bilal Doğan: Başı sıkışınca partimize saldırıyor

İzmir Büyükşehir Belediye AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Sırrı Aydoğan’ın açıklamalarıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamasında Aydoğan’ın açıklamalarını ölçüsüz ve nezaketten uzak bulduğunu dile getiren Doğan, “CHP’lilerin başarısızlıklarından ve beceriksizliklerinden ağrıyan başları sıkışınca hemen başvurdukları yöntem, AK Parti’ye ve AK Partililere fütursuzca saldırmaktır. Sayın Aydoğan’ın ucuz siyasi hesaplar kokan, kasaba politikacısı tarzındaki söylemlerini oldukça garip bulduğumuzu belirtmek isteriz. Kendisi de çok iyi bilmektedir ki, AK Parti’de siyaset yapan herkes partisinin temel ilkelerine sadık, liderinin ve yönetici kadrosunun dimdik arkasında, hakkı haykırma noktasında en gür sedayı ortaya koyan bir iradeye sahiptir. Sayın Sırrı Aydoğan’ın başta il başkanımız olmak üzere yöneticilerimiz ve partililerimiz için sarf ettiği sözleri, mesnetsiz ithamlarını kabul etmemiz mümkün değildir. Açıklamaları biraz da hedef şaşırtma taktiği olarak görüyoruz. Kişi kendinden bilir işi misali, Sayın Aydoğan bizim partimizi kendi partisine benzetmesin” ifadelerini kullandı.

HER ŞEYİ ONA SORUYORLAR

Açıklamalarına “Bütün İzmir ve kamuoyu biliyor ki; İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni perde arkasından Sayın Sırrı Aydoğan yönetmektedir” diye devam eden Doğan, şu şekilde devam etti: “Zaten bu yönetim tarzıyla da parti ile ilçeleri karıştırmıştır ve bunu yapmaya devam ediyor. Bu nedenledir ki gerek parti içinde gerekse belediye içerisinde Sayın Sırrı Aydoğan yüzünden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ‘SBS Belediyesi’ denmektedir. Evet, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde SBS yani ‘Sırrı Bey’e Soralım’ yönetim tarzı vardır. Düşünün ki, İzmir gibi bir kentin büyükşehir belediyesinin imar komisyonu başkanı pratisyen hekim. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP grubu içerisinde, hatta imar komisyonunun içerisinde bile birçok mimar ve mühendis varken bir pratisyen hekim yıllardır imar komisyonu başkanlığı yapıyor. Talimat alıp, talimat veren bu pratisyen hekim hem İzmir’in hem de ilçelerinin gelişmelerini engelleyerek kentimizi köye çevirmiştir. Sayın Aydoğan verdiği talimatlarla ilçelerin imar sorunlarını düzenlemektedir. Herhâlde İzmir bu nedenle köy oldu. Düzensiz ve imarsız yapılaşmalar devam ediyor. Biz İzmir’in ehil eller tarafından yönetilmediğini bu nedenle söyleyip duruyoruz.”

 

MAKSAT, BAĞCIYI DÖVMEK

“İzmir’de muhalefet olarak ‘metroyu bir an önce İzmir’in hizmetine sunalım’ dediğimizde, ‘teleferik neden bitmiyor’ dediğimizde, ulaşımı, trafiği ve otoparkı gündeme getirdiğimizde, körfez kirliliğini gündeme getirdiğimizde, vahşi depolanan çöp konusunu gündeme getirdiğimizde, İzmir’i daha güzel ve birlikte yönetelim dediğimizde Sayın Kocaoğlu ve Sayın Aydoğan neden rahatsız olmaktadır?” diye soran Doğan, farklı görüş ve önerilere tahammül edilemediğini ve uzlaşmacı olunmadığını öne sürdü. Mecliste ve meclis dışında yapılan birlikte çalışma tekliflerine bugüne kadar olumlu ya da olumsuz bir cevap verilmediğini söyleyen Doğan, “Biz her zaman Sayın Kocaoğlu’na şunu demedik mi; ‘Bir günden bir güne bizi davet edip, arkadaşlar kentin sorunları ile ilgili sizin ortak çalışma talebinizin içeriği nedir’ diye sordunuz mu? Sayın Kocaoğlu ve Sayın Aydoğan’ın üzüm yeme amaçları yok; maksatları bağcıyı dövmek. Kendilerinin basın, medya ve sivil toplum örgütleri üzerinden sürekli mağdur edebiyatı yaparak yeni bir gündem oluşturma yönündeki çabalarını bütün İzmirliler biliyor. Şunu özellikle ifade etmek istiyoruz ki, biz AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grubu olarak bulunduğumuz ilçelerde ve büyükşehirde kentin yararına, İzmirlinin yararına, ülkemiz yararına olan her proje ve her çabayı desteklemeye devam edeceğiz. Ancak yanlış ve eksik bulduğumuz konuları da Sayın Kocaoğlu ve Sırrı Aydoğan rahatsız olsa bile görüş ve önerilerimizle birlikte gündeme getirmeye devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.