TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"PKK’nın hain planına İzmirli aileler prim vermiyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, “Çocukları PKK tarafından kaçırılan ailelerimiz artık duyarsız değil bu çirkin tuzaklara pirim vermemekte kararlılar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 07:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"PKK’nın hain planına İzmirli aileler prim vermiyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar, İzmir’de yaşayan ve çocukları PKK tarafından kaçırılan çocukların aileleri ile bir araya geldi. Durmuş Tekik ve eşi ile görüşen Hotar, Başbakan Erdoğan’ın konuyu yakından takip ettiğini ve çözümü noktasında ne gerekiyorsa en üst seviyede yapılacağı mesajını iletti. Ailelerin içinde bulunduğu duruma destek vermek amacıyla bir araya gelinen görüşmede 7 çocuğundan biri kaçırılan baba Durmuş Tekik, şöyle konuştu: "Ben Başbakanımıza güveniyorum. O dedikten sonra yapar. Oğlum Adem geri gelecek ve ben kendi elimle onu aslanlar gibi bu vatan için askere göndereceğim."

Polise başvuran aileler adına 40 gündür kayıp olan Adem Tekik'in babası Durmuş Tekik ve annesi Zübeyde Tekik ile görüşen ve duygu dolu anlar yaşayan Hotar da şunları söyledi: "Konu evlat olduğu zaman söyleyecek hiçbir şey yok. Çünkü evlat, her şeyin önünde gelir ve bu ailelerimizin yaşadığı duyguları çok iyi anlıyoruz. Başbakanımız da bu konuda ne gerekiyorsa yapılacağını size iletmemi söyledi, talimatlar verdi. Kısa sürede çocuklarımızı geri kazanacağız. Bunun için Başbakanımız kararlıdır."

Öte yandan yetkililerden İzmir'den kaçırılan 6 gencin daha çeşitli illerde yapılan çalışmalar sonucu terör örgütünün elinden kurtarıldığı bilgisi alındı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.