TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümüldür’de lezzet durağı

Konak’ın tanınmış simalarından Muzaffer Demir (Başkan), 14 Haziran’dan itibaren Gümüldür’de yeni açacağı tesiste misafirlerini ağırlayacak. Gümüldür Sahilinde Çınar Restoran, Başkanın Yeri adında açılan tesiste her türlü kebap ve yemek çeşitleri ile gece boyu sınırsız eğlence sunulacak

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2014 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gümüldür’de lezzet durağı

HAMZA GÜL

Gümüldür’de bu yaz vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet durağı açılıyor. İzmir, Konak’ta yıllarca başarılı hizmetler yapan Muzaffer Demir (Başkan) ve ekibinin işleteceği Çınar Restoran, Başkanın yeri tesisi Gümüldür Çıkışı ile Orman Parkı arasındaki sahilde bulunuyor. Gümüldür, Ürkmez arasındaki Hacı Sadık Cami durağından sahile inen yerde toplam bin metrekarelik kapalı alana sahip restoranda, pansiyon hizmeti de verilecek. Canlı müzik eşliğinde gece boyu Ege’nin eşsiz mavi sularından karşı adaları seyrederek canlı müzik eşliğinden Başkanın ekibinin hazırladığı eşsiz lezzetler sunulacak. Açılış öncesi iddialı konuşan işletmeci Muzaffer Demir, tek hedeflerinin misafir memnuniyetine odaklı olduğuna dikkat çekerek, “Bizim Çınar Restoran, Başkanın yeri olarak misyonumuz, doğaya ve çevreye saygıdan taviz vermeden misafirlerimize kaliteli ve hijyenik hizmeti sunmaktır. Vizyonumuz ise kendi konseptinde Gümüldür’ün en iyi işletmesi olmak. Bu çerçevede çalışan ekibimiz tam profesyonel ve işinin ustası kişilerden oluşuyor. Kapalı ve açık alanımızda aynı anda 300 kişiye hizmet verebilen tesisimizde düğün, nişan ve özel günler için de organizasyonlar yapacağız. Bu anlamda İzmir ve dışarıdan gelecek tüm misafirlerimize unutamayacakları bir yaz geçirmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

PIRIL PIRIL BİR SAHİL

Gümüldür’ün eşsiz kumsalının tertemiz suyunda denizin keyfini çıkartacak misafirlere denize kadar hizmet ulaştıracaklarına dikkat çeken Muzaffer Demir (Başkan), “Sahile hazırlayacağımız gölgelikler ve masalarda güneşlenen misafirlerimizde her türlü yiyecek içecek servisinden yararlanacak. Uzun süreli konaklayan misafirlerimiz için tesis içindeki odalarımızda her türlü pansiyon hizmetini sunacağız. Ben inanıyorum ki yaz içinde bize bir kez uğrayanlar tekrar gelmek isteyecektir. Hem fiyatlarımız hem hizmet kalitemiz hem de sunduğumuz lezzet buna en iyi zemin olacaktır” şeklinde konuştu. İzmir'in Gümüldür İlçesi Sahilinde açılan Çınar Restoran, (Başkanın yeri) yılların deneyim ve birikimini değişmeyen lezzet ve misafirperverliği ile yeni konuklarını bekliyor. Çorbalardan salatalara, pidelerden kebaplara, salatalardan aperatiflere kadar geniş bir yelpazede sunulan lezzetleri, bu yazda müşterilerinin damağında tat bıraktırmaya devam edecek. Eşsiz lezzetlerin servisi ile kurulduğu günden bu yana hizmet veren Çınar Restoran Restoran, ünlü konukları da sıklıkla ağırlayan bir mekandır. Sağlıklı, hijyenik ve lezzetli bir öğün için Başkanın Yeri mutlaka misafiri olmanız gereken bir yerdir. Yol üzerine çok yakın olması sayesinde hem seyahat severleri hem de lezzet arayanları ağırlamayı hedefleyen Çınar Restoran, zengin mönüsü ile sizleri damak tadına davet ediyor. Çınar Restoran (Başkının yeri), Gümüldür'ün ünlü mandalina bahçelerinin güzel sahil şeridi ile kucaklaştığı noktada, konuklarını güler yüzlü kadrosuyla ağırlıyor, tesis Ürkmez şehir merkezine 3 km. ve İzmir Havaalanı'na 41 km. mesafede. Tesisin kendine ait plajı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.