TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Enez Mardin’de

Merkezi Ankara’da bulunan Mardin-Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez, bir dizi temas, inceleme ve programlara katılmak üzere Mardin’e gitti

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2014 07:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Enez Mardin’de

MEHMET EMİN YENİAY/ANKARA

Mayıs ayında Başkent Ankara’da  yaşayan Mardinlilerin örgütlendiği en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olan ve Sayıştay Başkanı Recai Akyel, DSP Genel Başkanı Masum Türker ve seçkin davetlilerin katıldığı olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden Mardin-Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanlığı görevine seçilen Fahrettin Enez, dernek olarak kuruldukları tarihten bu yana, ayrım yapılmaksızın, Mardinli ihtiyaç sahiplerine destek verilmesi çalışmalarının aksatılmadan yürütüldüğünü, mütevazı bütçeleri ile başarılı çalışmalar yapıldığını söyledi. Bu yıl Ankara'da düzenlenecek olan  ‘3. Mardin Günleri’nin organizasyonunu dernek olarak yapmaya hazır olduklarını ve tüm hazırlıklarını buna göre sürdürdüklerini ifade eden Başkan Enez, “2005-2010 yılları arasında 10 binden fazla öğrenciye ulaşarak, giyim vb. yardımlarda bulunduk. Bunun yanı sıra bedensel engelli hemşerilerimizi de unutmadık. Belli aralıklarla 50 engelli hemşerimize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk” dedi.

Bu yıl başkent Anakara’da düzenlenecek olan ‘3. Mardin Günleri’nin organizasyonuna talip olduklarını belirten Başkan Fahrettin Enez, “Dernek Yönetim Kurulu üyemiz olan Ferhat Şirketler Grubu sahibi Uluslararası nakliyat işi yapan Mehmet Tahir Aydoğan, derneğin ‘Ankara Mardin Günleri'nin organizasyonunu üstlenmesi halinde tüm nakliye işlerini ücretsiz olarak yapacak ve organizasyon için 20 adet TIR’ı tahsis edecek. Böylece Mardin’deki tüm esnaflarımız ücretsiz olarak mallarını Ankara’ya götürebilecek ve program bittiğinde yine ücretsiz olarak mallarını Mardin’e taşıyabilecekler” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.