TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşık Veysel’de ‘10 numara’ geceler

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’, birbirinden güzel 10 konserle yaz gecelerine ayrı bir renk katacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 06:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aşık Veysel’de ‘10 numara’ geceler

17 Haziran’da başlayan ücretsiz konser dizisinin ilk konuğu Şükriye Tutkun. 17 Eylül’e kadar sürecek konserlerde Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan Taksim Trio, Erkan Oğur, Makbule Kaya ve Grup Karmate gibi birbirinden ünlü şarkıcı ve gruplar sahne alacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’yle bu yaz da birbirinden değerli sanatçıları ücretsiz konserlerle İzmirlilerle buluşturacak. Kentin en seçkin kültür ve sanat mekanlarından biri haline gelen Bornova Rekreasyon Alanı’ndaki 5 bin kişilik Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenecek sanat günlerinin ilk konuğu, Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Şükriye Tutkun olacak. Sevilen sanatçı, hayranları için 17 Haziran 2014 Salı akşamı saat 21.00’de sahne alacak.

10 KONSER

‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ kapsamında Tutkun’dan sonra, 9 Temmuz’da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 16 Temmuz’da Grup Abdal, 23 Temmuz’da Hasan Yükselir konser verecek. 6 Ağustos’taki konserde Grup Karmate sahneye çıkacak. Sanat günlerine 13 Ağustos’ta Makbule Kaya, 20 Ağustos’ta ise Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan Taksim Trio konuk olacak. 27 Ağustos tarihinde Efkan Şeşen hayranlarıyla buluşacak. Konser dizisinde 3 Eylül’de Servet Kocakaya sahne alacak. ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’nin kapanış konserini ise 17 Eylül’de Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor birlikte verecek. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.