TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu'dan İsrail'e kınama

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, “İsrail’in acımasız saldırılarından dolayı hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize dua ediyoruz. İsrail’in bu katliamını şiddetle kınıyoruz ve biran önce son vermesini istiyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2014 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çavuşoğlu'dan İsrail'e kınama

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) iftar yemeğine katıldı. Clup Park Alanya'da düzenlenen iftar yemeğine gelen Bakan Çavuşoğlu, burada ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yemeğe Kaymakam Erhan Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, davetliler ve odanın 2 bin 500 üyesi katıldı. İftar yemeğinin ardından Alanya Müftüsü Mustafa Topal dua etti. ALTSO Başkanı Şahin ise göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi.

İSRAİL’İ KINADI

AB Bakanı Çavuşoğlu da, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı. Hayatını kaybeden Filistinliler için dua ettiklerini belirten Bakan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: “Bu güzel akşam bu sofrada kardeşliği ve dostluğu paylaşıyoruz ama dünyanın her yerinde de zulüm, açlık, savaşların ve katliamın olduğunu unutmamak gerekiyor. Özellikle İsrail’in acımasız saldırılarından dolayı hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimizi dua ediyoruz. İsrail’in bu katliamını şiddetle kınıyoruz ve biran önce son vermesini istiyoruz.”

HALKIMIZA GÜVENİYORUZ

Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Bakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim Ak Parti olarak adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Halkımız ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek. Karar da, söz de milletindir. Milletimiz ne derse, neyi emrederse, herkes demokrasinin gereği bunu kabul edecektir. 10 Ağustos’taki seçim Türkiye’nin geleceği için dönüm noktası olacaktır. Türkiye’nin yeniden şaha kalkması için önemli bir seçim olacaktır. Vatandaşlarımız kendi tercihlerini kullanacaktır. Bu konuda halkımıza güveniyoruz.” (İHA/ANTALYA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.