TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Herkes güven verecek bir aday arayışı içinde”

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, cumhurbaşkanlığı seçiminde herkesin güven verecek bir aday arayışı içerisinde olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2014 07:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Herkes güven verecek bir aday arayışı içinde”

İzmir eski Milletvekili Mahmut Türkmenoğlu’nun kızına nikah şahidi olmak üzere İzmir’e gelen CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, çatı aday formülü sonuçlanmadan Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında bir değerlendirme yapamayacağını söyledi.

İzmir eski Milletvekili ve eski Gümrük ve Tekel Bakanı merhum Mahmut Türkmenoğlu’nun kızına nikah şahidi olmak üzere İzmir’e gelen Chp eski Genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Adnan Menderes Havaalanı Vip çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Baykal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir çalışması olmadığını söyledi. “Benim bir çalışmam, bir temasım, bir projem yok” diyen Baykal, kendisini karşılamaya gelen bazı partililerin “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz” şeklinde seslenmesi üzerine, “Tabii zaman zaman böyle temenniler ifade ediliyor. Bu süreci Türkiye yaşıyor. Siyasi parti liderleri, kamuoyu önderleri bu çerçevede bir çalışma yapıyor. Bununla ilgili henüz bir sonuç alınmadı. O sonuç alınsın ne olacağını hep beraber görürüz. Herkes iyi niyetle Türkiye’nin bu ortamında güven verecek bir aday arayışı içinde. Bu arayış noktalanmadan herhangi bir değerlendirme yapmak olmaz” dedi.

“BU BİR ERKEN UYARIDIR”

CHP’nin yerel seçimlerde İzmir’de 8 ilçe belediyeyi kaybetmesini de değerlendiren Baykal, durumu üzüntü verici olarak niteledi. Baykal, “Partilerin böyle uyarılara ihtiyacı vardır. Bu bir erken uyarıdır. Eminim partililerimiz, örgütümüz, genel merkezimiz bu olayı en doğru şekilde değerlendirecek, partimizi tekrar büyüyen, yükselen bir konuma taşımanın bir yolunu bulacaktır” şeklinde konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.