TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğli Kaymakamın'dan Arslan'a ziyaret

Çiğli Kaymakamı Dr.Mustafa Arı 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, yeni görevinde başarılar diledi

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çiğli Kaymakamın'dan Arslan'a ziyaret

Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Çiğli Kaymakamlığı ve Çiğli Belediyesi ile ortak yürütülecek hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Çiğli’ye hizmet noktasında iş birliğine hazır olduklarını söyleyen Kaymakam Dr. Mustafa Arı, “Önceliklerimiz arasında Çiğli’nin gelişimine katkı sunmak, halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmak var. Ve bu konuda Çiğli Belediyesi ile ortak akıl yürütmek istiyoruz. İlçemizdeki sıkıntılar belli. Vatandaşlarımıza ulaşacak hizmet ve projeler gerçekleştirilmeli” dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da “Kaymakamımızın yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bütün kurumlar ve STK’lar ile iletişim halindeyiz. Çiğli için hep birlikte iyi, yararlı işler yapma zamanıdır; omuz omuza, yürek yüreğe. Kaymakamımız Dr. Mustafa Arı’ya Çiğli’ye sunmuş olduğu katkılardan, yürütmüş olduğu önemli hizmetlerden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.