TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet kongreye doğru

Saadet Partisi, İzmir İl Başkanlığı’nda 5. Olağan İl Kongresi hakkında basına açık bir bilgilendirme toplantısı düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2014 06:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Saadet kongreye doğru

DAVUT İPEK

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Bayram Sakartepe, partinin 5.Olağan İl Kongresi kapsamında bilgi vermek adına bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Sakartepe, “Bugün burada bu basın toplantısını gerçekleştirmemizin nedeni, Saadet Partisi İzmir 5. Olağan Kongresi hakkında bilgi vermektir. Kongremiz, 19 Ekim Pazar günü Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla gerçekleştirilecektir. Bu vesileyle kongremize herkesi davet ediyoruz. Milli Görüş hareketinin son ve tek siyasi partisi olan Saadet Partisi, 20 Temmuz 2001 tarihinde kuruldu. İzmir teşkilatımız ise partimizin kuruluşundan kısa bir sonra, 17 Ağustos 2001 tarihinde yönetimini oluşturdu. O günden beri de bütün arkadaşlarımızla ve teşkilatlarımızla Saadet Partisi çatısı altında canla başla çalışıyoruz. İzmir İl Teşkilatı olarak, Eylül-Aralık 2013 tarihleri arasında ilçelerimizdeki kongre sürecini tamamladık. Otuz ilçemizin tamamının kongresi yapıldı. Bu kongrelerde 18 ilçe başkanımız yenilendi. Tüm ilçe kongrelerimizi olabildiğince geniş katılımlı ve uzlaşma içerisinde yapmaya çaba gösterdik. İlçe yönetimlerimiz taze bir kanla, yeni bir heyecanla, yeni bir dinamizmle görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Biz de gerçekleştireceğimiz il kongresi ile aktif ve etkin bir ekip kurmayı amaçlıyoruz” dedi.

“MİLLİ GÖRÜŞ, ÜLKENİN GELECEĞİ OLACAK”

Teşkilat olarak belli hedeflerinin olduğunu da belirten Sakartepe, sözlerine şu şekilde devam etti: “Hedefimiz, milletimizin değer ölçülerini esas alan Milli Görüş çizgisinde en güzel çalışmaları ortaya koyacak bir yönetim kurulu oluşturmaktır. Amacımız ve hedefimiz, ülkemizin kalkınmasını sağlamak, halkın refah düzeyini artırmaktır. Ülke olarak komşularımızla ve bölgemizde güven ve istikrarı temin etmektir. Gerçek demokrasiyi, en geniş anlamda insan hak ve hürriyetlerini sağlamaktır. Milli Görüş, Türkiye’nin geleceği olacaktır. İzmir, Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda hazırlıklarımızı tamamladık. Kongremizin çok coşkulu geçmesini bekliyoruz ve buradan bütün İzmir halkını kongremize davet ediyoruz. İnşallah Saadet Partisi İzmir 5. Olağan Kongresi, İzmir’de partimizin şahlanmasının ve çok güzel noktalara gelmesinin başlangıcı olacak.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.