TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

U21’de kupalar sahiplerini buldu

Erkeklerde ve kadınlarda ABD şampiyon olurken, Türkiye ikinci oldu

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2014 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
U21’de kupalar sahiplerini buldu

Samsun’da 4-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen U21 İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası'nda kupalar sahiplerini buldu.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılan U21 Dünya İşitme Engelliler Basketbol Şampiyonası kapanış seramonisine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Uluslararası İşitme Engelliler Olimpiyatları Komisyonu (ICSD) Asbaşkanı Kang Chen, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ICSD Teknik Delegesi Yurgen Endress, FİBA Teknik Komitesi Üyesi ve Gençlik Hizmetleri İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan katıldı.
4-12 Temmuz tarihleri arasında oynanan maçlarda erkeklerde Türkiye ile final oynayan ABD şampiyon olurken, Türkiye ikinci, İsrail ise üçüncü oldu. Kadınlar basketbolda ise yine ABD şampiyon olurken, Türkiye ikinci, Litvanya da üçüncü oldu.
Şampiyonada ilk üçe girenlere madalyalarını ve kupalarını Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Uluslararası İşitme Engelliler Olimpiyatları Komisyonu (ICSD) Asbaşkanı Kang Chen, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, FIBA Teknik Komitesi Üyesi ve Gençlik Hizmetleri İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan verdi.
Turnuvadaki tüm takımları başarılarından dolayı kutlayan ICSD Asbaşkanı Kang Chen, “Türkiye’nin başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiğine inanıyoruz. Samsun’daki organizasyonda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. (İHA/SAMSUN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.