TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asırlık çınara Başkan morali

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin tarihi spor kulüplerinden Ülküspor’un 100. kuruluş yıldönümü kutlamasına katıldı

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Asırlık çınara Başkan morali

Kültürpark Göl Gazinosu’nda düzenlenen kutlamada davetlilere seslenen Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak spor kulüplerine olanakları çerçevesinde ve yasaların elverdiği koşullarda destek olduklarını hatırlatarak şunları kaydetti:

“İzmir’in tarihi ve güzide kulüplerinden Ülküspor’un 100. yıl buluşmasında sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Her kulüp, Süper Lig’e çıkmak ve bulunduğu pozisyondan daha iyi bir konuma gelmek ister. Bunlar çabayla, emekle olur. Göreve talip olan, kulübün yaşaması için fedakarlık ederek, maddi manevi destek veren tüm camiaya teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum”

İzmir’in tarihi, doğası ve güler yüzlü insanlarıyla en yaşanılacak kentlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “Spor kulüplerimize daha çok destek vermek durumundayız. Bu kentin kalkınması ve 4 milyon 80 bin hemşerimizin lokmasını büyütmek için 10 yıldır çalışıyoruz, 5 yıl daha sizlerin de desteğiyle özveriyle çalışacağız. Diğer kulüplerin olduğu gibi Ülküspor’un da yanında olacağız ve yasaların elverdiği her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in de katıldığı gecede konuşan Ülküspor Başkanı Murat Çiloğlu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yoğun programı arasında kendilerine vakit ayırmasından onur duyduklarını belirtti. Çiloğlu, en büyük hedeflerinin futbol takımlarını profesyonel lige taşımak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından katılımcılar hep birlikte kutlama pastasını kesti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.