TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soma için yarıştılar

Klasik Otomobil Kulübü 17. West Anatolian Historic Rally, 17-18 Mayıs tarihlerinde Kuşadası-Söke-Seferihisar-Selçuk çevresinde düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Soma için yarıştılar

Klasik Otomobil Kulübü 17. West Anatolian Historic Rally, 17-18 Mayıs tarihlerinde Kuşadası-Söke-Seferihisar-Selçuk çevresinde düzenlendi. “West Anatolian Historic Rally”, bu yıl 16-19 Mayıs 2014 tarihlerinde Ege Bölgesi’nde gerçekleşti. Her yarışında bir sosyal sorumluluk kampanyası düzenleyen Klasik Otomobil Kulübü’nün üyeleri bu yarışta Soma faciası kurbanı işçiler ve aileler adına yarıştı. Ralliden elde edilen gelir Soma’da ölen işçilerin ailelerine çocuklarının eğitimi için bağışlandı.

Kuşadası-Söke-Seferihisar-Selçuk bölgesinde 2 gün boyunca süren 17. West Anatolian Historic Rally’e, her biri adeta sanat eseri değerinde 49 klasik otomobil katıldı. Ralli ilk gün Kuşadası Golf&Spa Resort’dan start aldı ve Egeport’tan geçerek Seferihisar Sığacık’a Teos Village Tatil Köyü’ne uzandı.

REKOR KATILIM

Kulüp Genel Sekreteri Zeynep Tura, bu yıl 19-20 Nisan’da düzenlenen ve rekor katılımın olduğu Bahar Rallisi gibi, bu yarışa da etkin bir katılım olduğunu, Ege bölgesinde çok sayıda klasik otomobil tutkununun bulunduğunu ve bu kez bölgeden de yüksek ilgi olduğunu belirtti. Tura, yarışmanın tüm duyurularını Soma faciası ile birlikte değiştirerek Soma’lı işçilere ve ailelerine ithaf eden Klasik Otomobil Kulübü sloganını “Soma için yarışıyoruz” olarak değiştirdiklerinin altını çizdi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.