TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kobani eyleminde bir kişi yaralandı

İzmir'de, Suriye'nin Kobani kentinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırılarını protestosunda bir kişi kafasından yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2014 07:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kobani eyleminde bir kişi yaralandı

Yurt genelinde devam eden Suriye'nin Kobani kentinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırılarını protestosu İzmir'in çeşitli noktalarında da vardı. Bayraklı, Narlıdere, Menemen ve Bornova’daki göstericiler kısa süre polis ile çatıştı. Bornova İlçesi Doğanlar Mahallesi'ndeki göstericiler ile polis arasındaki çatışmada 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu, kafasından yaralandı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ağır yaralı Kaçaroğlu, ambulans ile Ege Üniversitesi Hastkanesi'ne kaldırılırken tedavi altına alındı. Ekrem Kaçaroğlu'nun çekilecek tomografi sonucu, ne ile yaralandığı tespit edilecekken emniyet yetkilileri yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturma açıldığını bildirdi. Halkların Demokratik Partisi İl Eş Başkanı Cavit Uğur ise twitter hesabından "Bornovada'ki eylemde 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu polis tarafından vurulmuştur. Ağır yaralı ve  Doğanlar'da vurulan Ekrem'in gerçek mermiyle vurulduğu kesinleşti. Mermi gözüne isabet etmiş. Ameliyata alındı. “Durumu ağır" diye açıklama yaptı.

26 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

Öte yandan şu ana kadar, Kadifekale Semti'ndeki bir kurumun bahçesinde bulunan direkteki Türk bayrağını indirmek isteyen 10 kişinin de aralarında bulunduğu, toplam 26 kişi gözaltına alındı. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.