TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Daha güçlü ve birlikte hareket edeceğiz”

İzmir Mardinliler Federasyonu Gençlik Kolları, Erdal Ataklı’nın organize ettiği kahvaltılı buluşmada bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Daha güçlü ve birlikte hareket edeceğiz”

HALİSA TOPRAK - Atak Grup Muhasebe Müdürü ve İMAF(İzmir Mardinliler Federasyonu) Gençlik Kolları Sivil Toplum Kuruluşları Arası Diyalog Sorumlusu Erdal Ataklı, Bahçelievler Kahve Deryası’nda gençleri buluşturdu. İMAF Gençlik Kolları Başkanı Murat Savcı, Başkan Vekili Metin Karadaş, İMAF Gençlik Kolları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Tunç, Judo Milli Antrenörü Münir Tunç’un da katıldığı kahvaltılı buluşmaya ilgi büyüktü.

BİRBİRİMİZE GÜÇ KATACAĞIZ

Toplantıda ilk sözü alan Gençlik Kolları Başkanı Murat Savcı, kendilerini ağırlayan Ataklı’ya teşekkür ederek, “Bu Pazar gününde bizi burada buluşturan değerli arkadaşımız Erdal Ataklı’ya yürekten teşekkür ederiz. Bugün yaptığımız gibi farklı yerlerde yeni arkadaşlarımızla buluşmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikteliğimizi ve kaynaşmamızı güçlendirdiğimiz sürece daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Savcı, Mardinli gençlerin çeşitli meslek gruplarından kişileri içinde barındırdığının altını çizerek, “Demek ki İzmir’de yaşayan genç arkadaşlarımıza yararlı olmamız için önümüzde bir engel yok. İçimizde sanatçı arkadaşlarımız var. STK’larda görevli arkadaşlarımız var. Bu gücümüzü daha iyi değerlendireceğiz” diye konuştu.

ULAŞMADIĞIMIZ TEK KİŞİ KALMASIN

İMAF Gençlik Kolları Sivil Toplum Kuruluşları Arası Diyalog Sorumlusu Erdal Ataklı da, İzmir’in her tarafında Mardinli hemşerilerinin çeşitli görevlerde yer aldığını kaydederek, “Çok şükür ki İzmir’de Mardinli hemşerilerimiz hayatın her alanında aktifler. Siyasi ve ekonomik alanlarda olduğu kadar sosyal alanda da İzmir’de etkin bir kentin mensuplarıyız. Bir araya geldikçe güçleniriz. Birbirimiz tanıdıkça çok daha iyi projelere imza atarız. Bu nedenledir ki bugün bir arada olmamız çok anlamlı” sözlerine yer verdi.

Bahçelievler Kahve Deryası Sahipleri Hatip Evgi ve Bünyamin Aydın’a teşekkür eden Ataklı, “Bu iki değerli hemşerime de yürekten teşekkür ederim. Gerçekten örnek bir işletmecilik sergiliyorlar. Bu Pazar günü buluşmamızda bize ev sahipliği yaptılar. Bu kentte esnaflık yapan hemşerilerimizi de tanıyıp onlara güç katmamız gerek. Biz işe derneklerdeki hemşerilerimizle başladık. Ancak ulaşmadığımız tek hemşerimiz kalmasın istiyoruz. Kentimize ve birbirimize bu şekilde güç katarız” ifadesini kullandı.

TUNÇ, “GENÇLERİN YANINDAYIZ”

İMAF Gençlik Kolları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Tunç da, buluşmadan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün buradaki güzel görüntü bize moral verdi. İMAF yönetiminde Eğitim ve Gençlik Komisyonu’nda yer alan bir ağabeyiniz olarak sizinle gurur duyuyorum. Bugüne kadar yaptığınız her etkinlikte yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar toplu fotoğraf çektirdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.