TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sonsuz dostluğa KUPA

84 yıl önce Sakız Adası'nda oynanan ve yağmur nedeniyle 3. dakikada durdurulan Karşıyaka - Lailapas maçı tekrarlandı  

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2014 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sonsuz dostluğa KUPA

Yunanistan’ın Sakız Adası’nda Karşıyaka Spor Kulübü ile Lailapas arasında 84 yıl önce yarım kalan maç önceki gün bir dostluk maçı havasıyla oynandı. Maçın 60. dakikasında sahaya giren her iki takım taraftarları dostluğun sürmesi için maçın bitmesine izin vermedi.

 AKPINAR VE ŞİMŞEK DÖNÜŞÜMLÜ OYNADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar maçın ilk 10 dakikasını Karşıyaka formasıyla oynarken, Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de maçın başında Sakız takımı Lailapas’ın formasını giydi. Daha sonra formalarını değiştiren Akpınar ile Şimşek 10 dakika da bu şekilde oynadı. Maçın ilk gölünü Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek Karşıyaka formasıyla atarken, maçın ikinci golünü ise Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Lailapas formasıyla attı. A2 takımıyla sahaya çıkan Karşıyaka'da golleri Bartu Umut (2), Ali Kemal Özkan ve son golü de Erdal Alıcı attı. Lailapas da ise diğer golleri Dimitris Kougoulis (2) ve Arginis Desses (2) attı. Karşıyaka teknik ekibi Ercan Yıldız ile Korhan Özen’di. Lailapas’ın teknik ekibi ise Mihalis Kottakis ve Panagiotis Ksoros’tan oluştu.

 6 YÜZ KİŞİ ZİLEDİ

Biletleri 5 Euro’ya satılan maçı yaklaşık 600 kişi izledi. Birçok Yunanlı taraftar maçı saha yanındaki kilisenin terasından izlemeyi tercih etti. Maçı stadyumda izleyenler arasında ise Atina Büyükelçisi Kerim Uras, Sakız Belediye Başkanı Polidoros Lambrinoudis, Sakız Belediyesi Turizm Kalkınma Ofisi Sorumlusu Kostas Moundros, Sakız Ticaret Odası Başkanı Gevige Georgoupis, Sakız Belediye Yöneticilerinden Nikos Niktas, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler, Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Karşıyaka eski yöneticilerden Tayfun Yelkenbiçer, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da vardı.

Maç sonrası maçta forma giyen oyunculara madalya verildi. Maç tamamlanmamasına rağmen hazırlanan kupa da sonsuz dostluk amacıyla Karşıyaka takımına takdim edildi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.