TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazlıkçının yüzü güldü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağmurların bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Kent merkezinin ihtiyaçlı bölgelerindeki çalışmalar planlı bir şekilde devam ederken, diğer taraftan özellikle yazlık bölgelerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yazlıkçının yüzü güldü

Son olarak Bütünşehir Yasası ile hizmet sınırlarına dahil edilen Çeşme ilçesi ve Menderes-Özdere’de konuşlanan Büyükşehir ekipleri, yazlıkçıların yoğun olduğu bu bölgeleri yepyeni bir görüntüye kavuşturuyor. Bu kapsamda sürdürülen ve devam edecek çalışma ile iki ilçede toplam 45 kilometrelik yolda 62 bin ton asfalt serimi tamamlanacak. Şu ana kadar yaklaşık 40 bin ton asfalt kullanılarak 28 kilometre yol yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Özdere ve Çeşme’deki bu yatırımın toplam maliyeti ise 4 milyon 852 bin 832 bin TL olarak gerçekleşti.

ÇEŞME SEZONA HAZIR

2014 Mart yerel seçimleri ile birlikte resmi olarak İzmir’e bağlanan yeni ilçelerde asfaltlamalarını bir yıl öncesinden başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını bu kapsamda sürdürdü. Yeni bağlanan Çeşme ilçesinde de ihtiyaçlı bölgelerdeki asfaltlama işlemleri kısa sürede tamamlandı. Germiyan Köyü-6000 Cadde bağlantı yolu, 4178 Sokak, Alaçatı Katı Atık Çöp Merkezi yolu, Ulus Caddesi, Ildır-Germiyan Köyü Kavşağı 6000 ve 7000 Sokak, Reisdere 6001 Sokak, Alaçatı 6031 Sokak ile Dalyan 4500 Sokak’ta çalışmalar bitti. İnönü Caddesi’nde asfaltlama devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Alaçatı Şehitlik yolu da yepyeni bir görünüme kavuşturulacak. Yapılan bu çalışma ile Büyükşehir Belediyesi Çeşme’yi yaz sezonuna hazırlamış oldu.

Öte yandan Menderes’in turistik Özdere mahallesinde de alt yapı çalışmaları nedeniyle 100’ü aşkın sokakta asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Özdere’deki asfaltlama çalışmalarında, yaz sezonu nedeniyle karayolundan denize ulaşımı sağlayan yollara öncelik verildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.