TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Rüyamız gerçekleşti”

Sümer Holding Genel Müdürü, MAREV Mütevelli Heyeti Üyesi Sezai Ensari, Ankara’da hizmete açılan Mardin Kültür Evi için, “Rüyamız gerçekleşti” dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2014 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Rüyamız gerçekleşti”

Mehmet Emin YENİAY

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sümer Holding Genel Müdürü, Mardin sevdalısı Sezai Ensari, Başkent Ankara’da geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Mardin Kültür Evi için, “Hayâlimiz gerçekleşti, çok mutlu ve gururluyum” dedi.

MAREV Ankara Şubesi’nin öncülüğünde iki yıl önce temeli atılan Mardin Kültür Evi hizmet binasının büyük bir coşku ile hizmete açtıklarını belirten Genel Müdür Ensari, “Bir Mardinli olarak büyük mutluluk ve onur duydum. Ankara’da yaşayan biz Mardinlileri bir araya getirecek ve dayanışmamızı sağlayacak olan Mardin Kültür Evi, en büyük sevincimizdir” diye konuştu.

Yaşadığı mutluluğu dile getiren Ensari, son olarak ise, “Kuruluşundan bugüne kadar başarılara imza atan, bizim hayallerimizi gerçekleştiren böylesine güzel bir Mardin Kültür Evi’ni, Mardinlilere kazandıran başta başkanımız Sayın İbrahim Aysoy olmak üzere, emeği geçen tüm arkadaşları yürekten kutluyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.