TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar sordu, başkan yanıtladı

Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu öğrencileri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu soru yağmuruna tuttu

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocuklar sordu, başkan yanıtladı

Karabağlar’da bulunan Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu öğrencileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu sorularıyla şaşırttı. Selvitopu, öğrencilerin ilçeyle, belediyeyle ve kendisiyle ilgili sordukları soruları tek tek not aldı ve cevapladı. Öğrencilere önemli mesajlar veren Selvitopu, “Sizlerin başarılı olmanızı, hem bu ülkeye hem de İzmir'e faydalı olmanızı istiyorum. Bizlerin de görevi size en iyi hizmeti vermek” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM

Karabağlar’da bulunan 75. Yıl Ortaokulu ve Atatürk Endüstri Meslek Lisesi müdür ve yardımcıları ile Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti.

Çalıkuşu Kongre ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen ziyaret sırasında Selvitopu öğrencilerin her biriyle ayrı ayrı tokalaştı ve kendilerini ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti. Öğrenciler de Başkan’la tanışmanın heyecanını yaşadılar ve ilk kez bir belediye başkanıyla tanışma fırsatı bulduklarını dile getirdiler. 

Tanışmanın ardından Selvitopu’na birbirinden ilginç sorular yönelten öğrenciler, yerel yönetime ve siyasete olan meraklarını da ortaya koydular. Öğrenciler Selvitopu’na, “Nasıl başkan oldunuz?”, “Gelecekte çocuklar ile ilgili planlarınız ne?”, “Belediye nereden para kazanıyor?”, “Ben de ileride belediye başkanı olmak istiyorum, ne yapmam lazım?” gibi sorular yöneltti. Çocuklar ayrıca, oyun parkı ve otopark konularında taleplerini ilettiler ve Selvitopu’ndan destek istediler. Öğrencilerin sorularına şaşıran, zaman zaman da tebessüm eden Başkan Selvitopu çocukların sorularını tek tek yazarak not aldı, hepsini cevapladı.

BAŞARILI OLMANIZI İSTİYORUM

Başkan olmanın manevi bir sevinci olduğunu belirten Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da yaşayan ve kendisine oy veren, vermeyen herkese layık olmaya çalışacağını ifade etti ve çocukların oyun parkı ve otopark isteklerini de not alarak en kısa zamanda çözme sözü verdi. Bir öğrencinin, “Ben de başkan olmak istiyorum ne yapmam lazım?” sorusuna tebessüm eden Başkan Selvitopu , “Çok çalışmanın ve siyasete erken başlamanın avantajını gördüm. Sen de liseyi bitirdikten sonra gönül verdiğin partinin gençlik kollarına girerek siyasete adım at. Bunun faydasını göreceksin” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.