TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluğu garantiledi

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şampiyon Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, 0-0 sonuçlanan Çaykur Rizespor maçının ardından statta kutlama yaptı.

Maçın ardından sahada şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcular, bir süre sonra şampiyonluk için hazırlanan tişörtleri giymek için soyunma odasına gitti. Futbolcular içeri girdikten sonra statta ışıklar söndürüldü. Statta ışık ve lazer gösterileri yapılırken, sarı-lacivertli taraftarlar da cep telefonlarının ışıklarıyla tribünlerde güzel görüntüler oluşturdu.

FUTBOLCULAR TEK TEK ANONS EDİLEREK SAHAYA ÇIKTI 

Fenerbahçeli futbolcular, şampiyonluk için hazırlanan tişörtlerini giydikten sonra yeniden sahaya çıktı. Tek tek anons edilen futbolcular ve teknik heyet, Fenerbahçeli bayraklarla oluşturulan koridordan geçerek, saha ortasına geldi. Saha ortasında statta çalınan şarkılar eşliğinde oynayarak şampiyonluğu kutlayan futbolcular, tribünlere giderek taraftarlara güller attı. Fenerbahçeli futbolculardan Emenike, Sow ve Webo, ellerinde bayraklarla sahada koşarak, tribünleri dolaştı.

SAHADA ALPER POTUK'UN SAÇINI KESTİLER

Fenerbahçeli futbolcular, sahadaki kutlamalar sırasında takım arkadaşları Alper Potuk'un saçından bir bölüm kestiler.

Mehmet Topuz'un önderliğinde ellerine makas alan futbolcular, Alper'in saçından biraz kesip, basın mensuplarına poz verdi. Alper'in, şampiyon olmaları halinde saçını kestirmek için takım arkadaşlarına söz verdiği öğrenildi. Futbolcular sahada yaptıkları kısa kutlamanın ardından yeniden soyunma odasına gitti.

TARAFTARLAR DA TRİBÜNDE OYNADI

Maçın ardından tribünden ayrılmayan kadın ve çocuk taraftarlar, futbolcular yeniden sahaya girerken "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" diye tezahürat yaptı. Futbolcular sahada oynarken, kadın ve çocuk taraftarlar da tribünlerde eşlik etti. Stat dışında da havai fişekler atıldı.

Öte yandan, futbolcuların giydiği şampiyonluk için özel hazırlanan tişörtlerin önünde "Mayıslar sizin olsun, biz Nisan'da şampiyonuz" yazısı arkasında şampiyonluk sayısını belirten "19" rakamı yer aldı.

Ligin 31. haftasında sahasında, cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynadığı maçta Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, 2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala 19. şampiyonluğunu garantileyerek sarı-kırmızılı takım ile şampiyonluk sayısını eşitledi.

En son 2010-2011 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe, şike davası nedeniyle yaşadığı sıkıntıların ardından bu sezon sonunda yeniden şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.

SARAÇOĞLU'NDA KUTLAMA

Çaykur Rizespor maçının ardından Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet saha ortasında çember oluşturarak, şampiyonluk kutlaması yaptı.

Sarı-lacivertli futbolcular, statta çalan müzik eşliğinde saha ortasında oynadılar. Özellikle Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Meireles, "Ankara'nın bağları" türküsü eşliğinde oyunu taraftarlardan büyük alkış aldı.

AZİZ YILDIRIM KUTLAMAYA KATILDI

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, maçın ardından saha kenarına geldi. Yıldırım, ilk olarak yanına gelen kaptan Emre Belözoğlu'nu tebrik etti. Daha sonra tüm futbolcular ve teknik heyette Yıldırım'ın yanına giderek, şampiyonluğu beraber kutladı. Fenerbahçeli yöneticiler de saha kenarındaki kutlamada yer aldı.

Saha ortasındaki kutlamaya futbolcuların çocukları da katıldı. Kuyt ve Cristian'ın çocukları kutlama sırasında sahada topla bir süre oynadı. Çaykur Rizespor teknik heyeti ve bazı futbolcular da Fenerbahçeli oyuncuları kutladı. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte statta konfetiler atıldı.

TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUK TEZAHÜRATLARI YAPTI

Karşılaşmayı izleyen Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarlar da maçın ardından şampiyonluğu statta kutladı.

Maçın ardından şampiyonluk tezahüratları yapan taraftarlar, "Kıskananlar çatlasın" diye tempo tuttu. Bazı futbolcular tribünlerin önüne giderek, formalarını taraftara attı. İlk kutlamanın ardından içeri giren futbolcuların 15 dakika sonra sahaya gelerek, taraftarlarla birlikte kutlama yapacağı anons edildi.

LİDERLERDEN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe Futbol Takımını, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a gönderdiği telgrafla kutladı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a gönderdiği kutlama mesajında, "2013-2014 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğuna ulaşmanızdan dolayı kutluyorum. Mücadeleyle geçen sezonun bitimine üç hafta kalan elde ettiğiniz 19. şampiyonlukta emeği geçen futbolcularınızın, teknik heyetinizin, yöneticilerinizin ve bütün Fenerbahçe taraftarlarının sevinçlerini paylaşıyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Başkanı Aziz Yıldırım'a bir kutlama mesajı gönderdiği bildirildi.

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım'ı telefonla aradı. Yıldırım'ın şahsında Fenerbahçe camiasını kutlayan Kılıçdaroğlu, başarıların devamını diledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım'a gönderdiği kutlama mesajında şunları kaydetti: "Türk futbol tarihimizin güzide kulüplerinden olan Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Ligi'nde 19. şampiyonluğuna ulaşmasından dolayı tebriklerimi iletiyorum. Ligde haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan ederek büyük bir başarıya imza atan yönetim kurulunuzu, futbolcuları, teknik heyeti ve tüm Fenerbahçelileri kutlarım." (AA/ANKARA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.