TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bir kuruşu bile sokağa atmadık”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, bayram öncesinde belediye personeli ve belediye bürokratları ile bayramlaştı

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2014 06:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Bir kuruşu bile sokağa atmadık”

EMİNE ŞEKER

Teker teker tüm çalışanlarla bayramlaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, bayramlaşma öncesinde konuşma yaptı. Aydoğan, Belediyenin hayata geçirdiği yatırımları anlatarak “Bir kuruşu bile sokağa atmadık” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan’ın yanı sıra, belediye bürokratları, belediye personeli ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İZMİR BAMBAŞKA BİR YER OLACAK

Bayramlaşma öncesi konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, idarenin geçmişteki yatırımlarını ve projelerini anlatarak, 2014-2019 yılı stratejik planı hakkında şunları dile getirdi: “Göreve geldiğimizden bu yana kentin altyapı, ulaşım ve çevre sıkıntılarını büyük ölçüde çözdük. Bir kuruşu bile sokağa atmadık. Önümüzdeki döneme yol haritası olarak stratejik planımız meclisten geçti. Bunu sizler yapacaksınız. Hep birlikte yapacağız. 11 katrilyonun üstünde bir para harcayacağız. Yeni bütünşehir yasası ile birlikte, 9 ilçe ve yüzlerce köy daha bize katıldı. Geçmişte elde ettiğimiz büyük başarı ile tecrübemizle önümüzdeki dönemi de aşacağız. İzmir bambaşka bir yer olacak. Tek kötü bir söz, bir dedikodu çıkmadan, kimsenin adı menfaatle çıkmadan, 5 katrilyonu nasıl harcadıysak, 11 katrilyonu da aynı şekilde harcayacağız. Yönetimin halka, ülkeye, insanlığa bakışı belli buradan oluyor.”

YERELDE KALKINMAYI SAĞLAYACAĞIZ

Kıyı tasarımının durmadan devam edeceğini belirten Aydoğan, “Bizim hayata bakışımız belli. Tramvay projesi hayata geçecek. Durmadan yola devam edeceğiz. Gaziemir’deki yeni fuar alanı, Türkiye’de ilk defa böyle bir şey oluyor. Tüm bunlar çizilen yolun izleri. Yerelde kalkınmayı sağlayacağız. Bu hizmetleri yapacağız. Biz bunları önümüzdeki beş yıl içinde beraber planlayacağız, beraber hayata geçireceğiz, beraber başaracağız. Nasıl beş yıl öncesine göre çok farklı bir yere geldiysek, 5 yıl sonra da önü çok daha açık, dünyaca tanınan bir İzmir olacak ve bu yatırımları yapacağız” dedi.

DEVLETE BORCU OLMAYAN TEK BELEDİYEYİZ

Başkanvekili Aydoğan, Büyükşehir Belediyesi yönetimi ve personeline teşekkür ettiğini ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: “Bazı şeyleri para ile satın alamazsınız. Yerelde kalkınma için her şeyi yapacağız. Bizi kimse durduramaz. Bu bizim hayat görüşümüz, insanlara, dünyaya, kente bakışımız. Bu böyle devam edecek. Bugün devlete borcu olmayan, devletin paraları ile iş yapmayan, devlet garantisi olmadan kredi alabilen tek belediyeyiz. Bunları sizlerle birlikte yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle, idarecileri ile iz bırakmış bir belediyeyiz. Sizlere güveniyoruz. İleride İzmir için bunları biz yaptık, biz çalıştık, biz başardık diyeceğimiz günleri görmek dileği ile.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.