TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Atila’ya destek

Çamdibi sakinlerinden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya tam destek geldi. Bölgenin ileri gelen isimleri ziyaret ettikleri Başkan Atila’ya olan güvenlerini dile getirdi, “Yanınızdayız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Atila’ya destek

Çamdibi sakinlerinden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya tam destek geldi. Bölgenin ileri gelen isimleri ziyaret ettikleri Başkan Atila’ya olan güvenlerini dile getirdi, “Yanınızdayız” dedi. Atila ise el ele ve gönül gönüle Bornova’ya daha iyi hizmetler yapacaklarını söyledi.

YANINDAYIZ

Bornova’nın en eski yerleşim bölgelerinden olan Çamdibi’nin önde gelen isimleri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı makamında ziyaret etti. Aralarında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Dr. Şaban Acarbay’ın da bulunduğu duayenler, Başkan Atila’ya olan güvenlerini dile getirdi, “Yanındayız” mesajı verdi. En az 60 yıllık Çamdibili olduklarını söyleyen Dr. Şaban Acarbay, “Hepimiz Çamdibi’nde doğduk ve büyüdük. Bornovamız için yapılacak her türlü doğru hizmetin yanında ve destekçisi olacağız. Olgun Atila’yı çok iyi tanıyoruz. Kendisini siyasetin öncesinde ve ötesinde seviyoruz” diye konuştu. Hayatlarını Bornova’ya adamış insanları evleri olan Bornova Belediyesi’nde ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Başkan Olgun Atila ise, “Hep birlikte, el ele ve gönül gönüle olacağız. Değerli büyüklerimizin katkıları ile Bornovamıza daha iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.